[U OKU KAMERE] Klapa Cambi nastupila na donatorskom koncertu Udruge Srce za nju

Autor: Nikola Cvjetović 16.10.2022

Donatorski-koncert-Udruge-Srce-za-nju-5-1067x800

Voditelj programa bio je Robert Ferlin, a klapi Cambi na pozornici su se pridružili i gosti, Joso Butorac i Ženska klapa Teranke.

Rijeka - U HNK Ivana pl. Zajca večeras je održan donatorski koncert Udruge Srce za nju na kojem je nastupila klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca, a sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su za prijevoz bolesnih žena.

Donatorski-koncert-Udruge-Srce-za-nju-3

Besplatan prijevoz od kuće do liječnika žena oboljelih od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti je projekt Udruge Srce za nju i prvi je takav u Rijeci. Članice Udruge Srce za nju, njihova Stručna podrška i prijatelji Udruge od srpnja svakodnevno besplatno prevoze žene od kuće do liječnika na područja grada Rijeke, a cilj je da se projekt proširi i na cijelu županiju.

Sredstva od prodanih ulaznica za koncert išla su upravo u tu svrhu, a svojim dolaskom na koncert podršku projektu kao i radu udruge dali su i riječki gradonačelnik Marko Filipović i njegov zamjenik Goran Palčevski.

Voditelj programa bio je Robert Ferlin, a klapi Cambi na pozornici su se pridružili i gosti, Joso Butorac i Ženska klapa Teranke.

Pokrovitelji koncerta su Grad Rijeka i Primorsko goranska županija.

Foto: Rijeka.hr

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...