[U OKU KAMERE] Morski prasac ponovo 'pliva'

Autor: Nikola Cvjetović 12.03.2022

morski_prasac_otvorenje_2022__4_
morski_prasac_otvorenje_2022__7_

Da su se brojne navike u posljednje vrijeme promijenile dokazuje da je predsezona započela dok nam kalendarski još uvijek traje zima.

Rijeka - U kojoj mjeri je stalnim gostima falio Morski prasac mogli su posvjedočiti svi prolaznici koji su današnji dan odlučili provesti na Kantridi. Sunčeve zrake dobro su zagrijale posjetitelje koji su tijekom cijelog dana guštali na friškom zraku u svom omiljenom beach baru. Da su se brojne navike u posljednje vrijeme promijenile dokazuje da je predsezona započela dok nam kalendarski još uvijek traje zima. Samu najavu otvorenja najbolje je ilustrirao poznati riječki novinar Edi Prodan.

morski_prasac_otvorenje_2022__3_

- Otvorenje Prasca je poput povratka života. Godina se dijeli na dio bez i onaj s Prascem. Ulazak u praseći dio godine znači povratak užitaka raznih vrsta. Čak ako se ponekad i - oprasiš, napomenuo je Prodan na Facebooku.

Za one koji danas nisu stigli do Prasca iz tvrtke Novi turizam ističu da će ponuda i ove godine biti standardna što osim pića, uključuje i ponudu hrane, a guštati na klupicama ispod stijenama Kantride moći će se svakodnevno od 11 do 18 sati, odnosno dok sunce ne zađe za Učku...

morski_prasac_otvorenje_2022__6_

Kako najavljuju, i ove godine pred nama je bogat zabavno kulturni program objedinjen pod zajedničkim nazivom 'Ljeto na Kantridi'. Spomenuta manifestacija u posljednjih nekoliko sezona nametnula se riječkoj publici s raznolikim i kvalitetnim programom te Kantridu pretvorila u najkulturniji kvart 'grada koji teče'.

morski_prasac_otvorenje_2022__5_
morski_prasac_otvorenje_2022__1_
morski_prasac_otvorenje_2022__2_