[U OKU KAMERE] Na adventskoj kućici Morskog prasca građani uživali u toploj marendi i Denis Razz Quartetu

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 08.12.2022

morski_prasac_denis_razz__1_

Već jučer, prvog dana, građani su mogli kušati gulaš s domaćim njokima, dok je sutra na meniju palenta kumpirica i brudet, sve naravno uz čašu kvalitetnog vina i po cijeni od 40 kuna.

morski_prasac_denis_razz__2_

Rijeka – Za sve one koji više ne znaju gdje bi u gradu pojeli ukusnu marendu po pristupačnoj cijeni - imamo dobre vijesti! Adventska kućica Morskog prasca (kod Bonavije) od jučer u svojoj ponudi ima ukusne tople marende po pristupačnim cijenama uz Katunar žlahtinu te besplatne koncerte. Već jučer, prvog dana, građani su mogli kušati gulaš s domaćim njokima, dok je sutra na meniju palenta kumpirica i brudet, sve naravno uz čašu kvalitetnog vina i po cijeni od 40 kuna.

morski_prasac_denis_razz__4_

Tvrtka Novi turizam pobrinula se i za dobru atmosferu koju je jučer uveličao riječki jazz glazbenik, saksofonist Denis Razumović Razz koji je sa svojim Denis Razz Quartetom prolaznike počastio kvalitetnom glazbom. Osim Razza na alt saksofonu, uz njega u ovom kvartetu sviraju i Rajko Ergić na bubnju, Vedran Ružić na kontrabasu te Karlo Ilić na gitari. Uz odabranu listu poznatih jazz standarda Denis Razz predstavio je ovom prilikom i neke svoje recentne glazbene uratke, autorske kompozicije koje će biti zastupljene na njegovom novom nosaču zvuka.

morski_prasac_denis_razz__5_
morski_prasac_denis_razz__3_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...