[U OKU KAMERE] Otvoren ured Acibadem Hrvatska u sklopu Hotela Hilton Costabella

Autor: Ivana Grabar 03.04.2022

acibadem_hilton__3_

Do danas, ACIBADEM je otvorio 45 informativnih ureda koji se nalaze u 24 zemlje i 44 grada izvan Turske. Informativni ured Acibadema sa sjedištem u Rijeci djelokrugom planira pokrivati područja Hrvatske i Slovenije.

Rijeka - Jučer je svečano obilježen početak rada Acibadem - Informativnog ureda (Acibadem - Health point Centra) u sklopu Hotela Hilton Costabella.

ACIBADEM započinje svoju misiju u izgradnji velikog zdravstvenog sustava kao mala bolnica u jednoj četvrti u Istanbulu u turskoj. Danas je ACIBADEM brand koji zauzima zasluženo mjesto među svjetskim liderima u zdravstvu, s 22 bolnice, 18 zdravstvenih centara i pratećim uslužnim tvrtkama.

Brzi rast Acibadema dovodi do potpisivanja partnerstva s IHH Healthcare 2012. godine, što je omogućilo da postane dio drugog najvećeg svjetskog lanca zdravstvene zaštite.

Svake godine veliki broj pacijenata iz različitih dijelova svijeta dolazi na liječenje u Tursku. Najveći dio njih bira upravo Acıbadem Healthcare Group gdje su im osigurane usluge najsuvremenijim svjetskim tehnologijama i ekspertima koji su nosioci međunarodnih standarda kvalitete.

acibadem_hilton__1_

Radi praktičnosti Međunarodni centar za usluge pacijenata dizajniran je poput uslužnog centra “sve na jednom mjestu” i daje potporu svakom pacijentu od prvog kontakta s ACIBADEM grupacijom sve do povratka pacijenta u svoju domovinu. Kada pacijenti odluče doći u Tursku na liječenje putem informativnih Acibadem ureda vrlo jednostavno dobiju sve informacije, od plana putovanja do svih opcija liječenja.

Do danas, ACIBADEM je otvorio 45 informativnih ureda koji se nalaze u 24 zemlje i 44 grada izvan Turske. Međunarodni pacijenti biti će dočekani na Health Point mjestu okupljanja nakon slijetanja na zrakoplovnu luku u Turskoj. Transfer pacijenata do hotela ili bolnice vrši se organiziranim prijevozom.

Sve zdravstvene ustanove u okviru Acibadem grupacije ispunjavaju međunarodne standarde i dodatno se izdvajaju po svojoj vrhunskoj kvaliteti.

acibadem_hilton__2_

Ukupno 11 onkoloških centara (kirurgija, radioterapija, kemoterapija), 16 kardioloških centara (kardiološki odjeli za djecu i odrasle uz kardiokirurgiju), 14 centara za umjetnu oplodnju, 10 centara za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), 10 centara za bolesti kralježnice, 3 centra za sportsku medicinu akreditiranih od strane FIFA-e i 6 centara za robotsku kirurgiju su zahvaljujući najsuvremenijim tehnologijama koje rabe i iskusnim ekspertima u svojim područjima, kvalificirani i akreditirani na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Na otvorenju ureda Acibadem Hrvatska u sklopu Hotela Hilton Costabella bili su brojni uzvanici iz javnog, kulturnog, sportskog i društvenog života Rijeke i Hrvatske te predstavnika diplomatskog zbora.

Otvorenju Informativnog ureda Acibadem u Rijeci nazočila je i delegacija visokih predstavnika lanca zdravstvenih ustanova Acibadem, među kojima i gosp. Razim Topuz, zamjenik glavnog direktora Acibadema za marekting, komunikacije i razvoj.

Informativni ured Acibadema sa sjedištem u Rijeci djelokrugom planira pokrivati područja Hrvatske i Slovenije.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...