[U OKU KAMERE] Sunčanje, šetanje, kupanje - Riječani iskoristili sunce na Preluku i Costabelli

Autor: Nikola Cvjetović 09.06.2023

preluk_kostabela_dir__5_

Naš reporter snimio je brzinsku fotogaleriju, a što je zabilježio provjerite u nastavku...

preluk_kostabela_dir__10_

Rijeka - Ovaj nestabilni ulaz u ljetne radosti nije obeshrabrio naše sugrađane koji su s prvim zrakama sunca odlučili uhvatiti malo 'boje' i napraviti dobru podlogu za prženje na +40 Celzijevih stupnjeva. Riječani su tako iskoristili blagodati prelučkog kampa koji osim guštanja u moru za benefit ima i besplatan parking u hladovini.

preluk_kostabela_dir__16_

Također, s radom je započeo i obližnji ugostiteljski objekt, tako da ja dostupna i gastro ponuda, koja kamp čini idealnim mjestom za guštanje. Nešto dalje na samom početku šetnice i S bar otvorio je svoja vrata, kao i lokal na polovici šetališta Milića Jardasa nakon plaže za osobe s invaliditetom. Uz nekolicinu kupača šetnica je bila ispunjena i brojnim šetačima, ali i sportskim rekreativcima koji su zaigrali stolni tenis, započeli s turom nordijskog hodanja, lovili ribu s obližnjih grota ili naprosto koristili sve blagodati postavljenih sportskih sprava.

preluk_kostabela_dir__1_-52091

Od Preluka do Hiltona sve ljubitelje morskih radosti, ali i mira očekuje prava mala oaza, koja naprosto mami za uživanje...

Naš reporter snimio je brzinsku fotogaleriju, a što je zabilježio provjerite u nastavku...

pocket icon

Sunčanje, šetanje, kupanje, ribolov - Riječani iskoristili sunce na Preluku i Costabelli

Više sa portala torpedo.media ...