U organizaciji MO Hartera u subotu druženje na Rječini

Autor: Andrea Načinović 27.07.2022

rjecina-96328

Na jedan dan, Rječina će postati okupljalište te će ugostiti niz raznovrsnih aktivnosti.

Rijeka - U organizaciji Udruge Urbani separe i brojnih drugih partnera okupljenih u projektu Mjesni odbor Hartera ove će se subote održati druženje na Rječini.

Na jedan dan, Rječina će postati okupljalište te će ugostiti niz raznovrsnih aktivnosti. Na lokaciji Ružićeva 29 s početkom u 15 sati otvorit će se privremeno kupalište i sunčalište sa suncobranima i ležaljkama. Od 18 sati posjetitelje očekuje radionica izrade brodića od naplavina, turnir u briškuli i piciginu, natjecanje povezano s Rječinom te umjetničke instalacije. U 20:30 sati očekuje se početak koncerta riječkog glazbenika Lovre Mirtha kojeg će pratiti likovni performans umjetnika Ede Hrženjaka, a u 22 sata započet će projekcija dokumentarnog mini serijala ‘Kartoline’ u organizaciji Liburnia Film Festivala.

Tijekom cijelog dana posjetitelji će imati priliku razgledati izložbu radova na temu odnosa Rječine i grada, osvježiti se hranom i pićem na štandu te odmarati direktno uz hladnu Rječinu.

Posebnost programa jest tura kajacima i SUP-ovima od Delte do Ružićeve ulice, pod vodstvom povjesničara umjetnosti Marka Smoljana. Okupljanje zainteresiranih za ovu aktivnost je u 17 sati, kod Veslačkog kluba Jadran na adresi Delta 1. Kajaci i SUP-ovi nisu osigurani, već ih posjetitelji donose sami.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u nekoj od aktivnosti svoje mjesto mogu rezervirati prijavom na e-mail adresu udruga@urbanisepare.org.

Cjelogodišnji program razvoja organizacije, udruge Urbani separe, podržavaju Zaklada “Kultura nova” i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...