»U raljama politike: HNK Ivana pl. Zajca« - tema je nove tribine Udruge Da štima svima ove srijede

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 23.05.2022

wp-content/uploads/2021/12/hnk-ivana-pl.-zajca.jpg

Financiranje HNK Ivana pl. Zajca, neprihvaćanje izvješća o poslovanju te ustanove, reakcije: intendanta, kazališnog vijeća, politike i javnosti, neke su od tema o kojima će biti riječi na tribini.

Rijeka - Udruga Da štima svima ove srijede, 25. svibnja organizira petu po redu tribinu ciklusa "U raljama politike", ovoga puta na temu HNK Ivana pl. Zajca.

Tribina će se održati u dvorani Transadrije s početkom u 18:30, a na njoj će sudjelovati Marin Blažević, intendant HNK Ivana pl.Zajca, Nikola Petković, kulturolog, književnik i sveučilišni profesor, Nora Krstulović, redateljica i vlasnica portala teatar.hr te Branko Mijić, novinar, kolumnist i dugogodišnji urednik rubrike kulture u Novom listu.

Kakvo kazalište imamo, kakvo želimo i kakvo si možemo priuštiti? Financiranje HNK Ivana pl. Zajca, neprihvaćanje izvješća o poslovanju te ustanove, reakcije: intendanta, kazališnog vijeća, politike i javnosti, neke su od tema o kojima će biti riječi na tribini.

Poziv za sudjelovanje upućen je i pročelniku Odjela gradske uprave za kulturu Grada Rijeke, Ivanu Šararu te gradskim vijećnicima PGS-a.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...