U Red Bullovoj avanturi „Red Bull Can You Make It?“ natječe se riječko-matuljski trio

Autor: Marina Pauletić 21.05.2024

trio_rio_-94670

U avanturu kreću Antonio Ružić, Dominik Kerik i Rene Frlan.

Rijeka/Matulji – Svjetski poznata avantura Red Bulla, „Red Bull Can You Make It?“ svake godine okuplja brojne avanturiste koji iz raznih dijelova svijeta dolaze u Europu s jednom namjerom – u roku od sedam dana stići na cilj. Kako? Koristeći samo kantice limitiranog izdanja Red Bulla kao sredstvo plaćanja.

Na ovogodišnju avanturu uputio se i jedan hrvatski, riječko-matuljski tim kojega čine: Antonio Ružić, Dominik Kerik i Rene Frlan. Naziv njihovoga tima je Trio Rio, a kreću iz Kopenhagena. Ostale ovogodišnje točke polaska su Barcelona, Amsterdam, Budimpešta i Milano dok je cilj Berlin. U sedam dana koliko avantura traje timovi moraju proći nekoliko checkpointova na kojima će morati izvršiti određene izazove u kojima će skupljati bodove. Na svakom checkpointu dobit će nove kantice Red Bulla, dok je pobjednik onaj koji skupi najviše bodova.

„Prijatelj je vidio poziv na Instagramu te smo odlučili poslati jednominutni video. Nismo očekivali da ćemo proći pa je bio pomalo šok kada su nas obavijestili kako smo upali. Uslijedile su pripreme iako se put baš i ne može planirati, još uvijek ne znamo kako ćemo i gdje ćemo. Razmišljamo da nam prvi checkpoint bude Malmo, a dok čekamo početak natjecanja odmaramo i igramo karte. Moto nam je 'go with the flow', ispričao nam je jedan od sudionika, Rene Frlan netom prije početka njihove europske avanture.

Ono što je svakako zanimljivo jest da natjecatelji prije natjecanja moraju predati svoje mobitele i novčanike, a izvršavat će se i nasumični pregledi torbi koje nose sa sobom. Što još reći, nego dečki sretno i dobru zabavu!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...