U restoranu Kampus uveden redomat, studenti zadovoljni

Autor: Marina Pauletić 27.10.2022

wp-content/uploads/2021/12/kampus_rijeka-2400x1524_c.jpg

Za korištenje redomata potrebno je samo skenirati QR kod.

Rijeka - Studenti Sveučilišta u Rijeci sada mogu uživati u novoj pogodnosti u restoranu Kampus, prenosi srednja.hr. Za dio restorana gdje se naručuju pizza, hamburgeri i slična jela uveden je redomat te tako studenti mogu pratiti svoju narudžbu i ne trebaju čekati izvikivanje svoga imena/broja narudžbe kada je ona gotova. Za praćenje narudžbe potrebno je samo mobitelom skenirati QR kod na računu.

„Uveli smo redomat s ciljem unapređenja kvalitete usluge i uštede vremena studenata, kako bi oni svoje slobodno vrijeme proveli kvalitetnije, a ne čekajući u redovima“, poručili su iz Studentskog centra Rijeka.

Studenti su novost prihvatili raširenih ruku. „Što se deralo, deralo se“, napisao je jedan od njih u komentaru na Facebook profilu Studentskog centra Rijeka. „Nema slađe pizze, nego kada iz petnih žila pozoveš kao mater doma na ručak“, našalio se pak drugi student.

Na pitanje hoće li redomati biti postavljani i u drugim restoranima, Studentski je centar Rijeka poručio kako neprestano rade na poboljšanju studentskog standarda te da će se sukladno mogućnostima nastaviti razvijati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...