U Rijeci otvoren Langos bar, prvi koji u ponudi ima isključivo langoše, omiljeni mađarski street food

Autor: Ana Šumanović 22.03.2023

lagos_rijeka-31284

Langoš je hrskavo i sočno dizano tijesto. Može ga se jesti samog i to u slatkoj ili slanoj varijanti ili pak u različitim kombinacijama punjenja ili nadjeva

Rijeka - Nedavno je u Rijeci otvoreno mjesto koje će se posebno svidjeti ljubiteljima ukusnih, prženih zalogaja. Riječ je o Langos baru, otvorenom na adresi Krešimirova 6A, malom obiteljskom street food restoranu koje nudi samo jednu vrstu jela - langoše.

lagos_rijeka-35012Langoš je hrskavo i sočno dizano tijesto. Može ga se jesti samog i to u slatkoj ili slanoj varijanti ili pak u različitim kombinacijama punjenja ili nadjeva. Langoš je tipično mađarsko street food jelo, jako popularno u istočnoj i sjevernoj Hrvatskoj, a Langos bar Rijeka prvi je takve vrste otvoren u Hrvatskoj!

lagos_rijeka-52810


Ovdje ih rade u nekoliko varijanti, pa tako možete naručiti crveni langoš s vrhnjem, čilijem, kulenom, feta sirom i lukom, zatim zeleni s pesto genevese, rikulom, mozzarellom i acetom balsamicom te punjeni langoš sa šunkom i sirom. Svi pobrojani koštat će vas 4 eura, dok će vas bijeli s vrhnjem, češnjakom, sirom i vlascem te slatki s preljevom od čokolade, vanilije, šumskog voća ili s Nutellom s orasima ili kokosom koštati 3 eura. osim na licu mjesta, naručiti se mogu i putem aplikacije Glovo.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...