U Rijeci se održava poludnevni seminar i radionica "Živi svjesno, a ne stresno"

Autor: Sanja Monar 14.03.2023

maja_provic

Maja Prović je motivacijska govornica, trenerica mindfulness vještina i svjesnog razmišljanja.

Rijeka - Poludnevni seminar i radionica ŽIVI SVJESNO, A NE STRESNO uz vodstvo Maje Prović održava se 8. travnja ove godine u Rijeci i nudi konkretne alate i tehnike kako biti, ali i ostati u sadašnjem trenutku.

Maja Prović je motivacijska govornica, trenerica mindfulness vještina i svjesnog razmišljanja. Poduzetnica je s 30 godina korporativne i menadžerske karijere, a danas u samostalnom poduzetništvu. Četiri puta promijenila je profesiju i dala otkaz sa sigurnog posla u 45. godini života. Tada je započela s procesom samotransformacije svijesti i krenula na put osobne promjene.

Prović je i autorica prvih hrvatskih mindfulness kartica i dvije knjige s mindfulness tematikom te certificirana mind & mindfulness trenerica s bogatim iskustvom i rezultatima.

-Seminar i radionica ŽIVI SVJESNO, A NE STRESNO održava se uživo i daje odgovore na pitanja kako prepoznati stresore i zadržati unutarnji mir, razviti odnos sa sobom na višoj mentalno emocionalnoj razini, ovladati bazičnim tehnikama svjesne prisutnosti, potaknuti sinkronizaciju uma i tijela, razlikovati zdrav od ovisničkog stresa, a donosi i individualni test: razina svjesnosti vs. razina stresa. Na radionici i seminaru bit će detaljno objašnjeno kako postići i zadržati miran um, koliko plaćamo cijenu stresa, polaznici će naučiti tri vježbe sinkronizacije uma i tijela, tehnike upravljanja mislima te sedam mindful stavova u svakodnevnom životu te dobiti odgovore na konkretne izazove i situacije, stoji u najavi.

Radni materijali ostaju polaznicima, a svaki sudionik dobiva na poklon jedan na jedan coaching s Majom, u trajanju od 45 minuta. Seminar se održava u Rijeci, STEP RI, 8. travnja, 2023., od 10 do 14 sati, s pauzom za ručak od 30 minuta.

-U današnje vrijeme kad svi živimo užurbano, a mnogi od nas su često pod stresom, u strahu ili bolesni, naučiti živjeti svjesno i biti u sadašnjem trenutku, izuzetno je bitno. Naime, od iznimne je važnosti potaknuti umijeće primjene mindfulnesss prakse kao najpouzdanijeg načina u prevenciji sagorijevanja, poticanja svjesne prisutnosti i otpornosti na očekivane i neočekivane izazove svakodnevice, ističu organizatori.

Više informacija i prijave na web stranici.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...