U Rijeci se održava prvi Infobip Connect Meetup!

Autor: Marina Pauletić 21.05.2024

djecja_kuca-26518 Foto: arhiva

Infobip je krenuo kao mala startup kompanija iz Vodnjana u Istri.

Rijeka - Nakon brojnih uspješno održanih Infobip Connect meetupova diljem Europe, Afrike, Sjeverne i Južne Amerike, na red je došla i Rijeka. Infobip, globalni lider u poslovnoj komunikaciji, poziva sve tehnološke entuzijaste, startupe i developere na ovaj jedinstveni događaj.

Meetup će se održati u ponedjeljak, 27. svibnja s početkom u 18 sati u Dječjoj Kući, u Art-kvartu "Benčić", na adresi Ul. Viktora cara Emina 1A, Rijeka.

Meetup će započeti panelom posvećenim izazovima i prilikama lokalnog startup i tech business ekosustava s osvrtom na globalne trendove. Panelisti će biti dr. sc. Duško Radulović osnivač i direktor uspješnog startupa Climatig koji prognozira klimatske rizike, Ivan Roje, direktor Aestus Grupe, specijalizirane tvrtke koja se bavi optimizacijom poslovanja, te Ana Marinković, iskusna financijski stručnjakinja s bogatim iskustvom rada u FinTech industriji. Panelom će moderirati Nikola Pavešić, direktor startupa i developerskog iskustva u Infobipu. Nakon panela predavanje će održati Dan Ambrošić, viši softverski inženjer iz Infobipa. U svom predavanju prilagođenom za širu publiku Dan će govoriti o primjenama umjetne inteligencije u unaprjeđenje iskustva korisnika.

Na meetupu će sudionici moći iz prve ruke saznati o aktualnim trendovima u startup ekosustavu na globalnoj i domaćoj razini, stvoriti nove kontakte te se međusobno povezati na druženju nakon službenog dijela programa uz zakusku. Cilj meetupa je dati impuls jačanju lokalnih tehnoloških zajednica. Na Meetupu će biti predstavljen Infobipov Startup Tribe program koji pomaže startupovima u njihovom poslovanju, rastu i razvoju.

Ulaz na meetup je besplatan uz registraciju na linku.

infobip_connect_meetup

O Infobipu:

Infobip je krenuo kao mala startup kompanija iz Vodnjana u Istri. Danas, sa 18 godina iskustva u IT industriji, globalno zapošljava oko 3500 ljudi te posluje na šest kontinenata kroz više od 70 ureda. Razlog ovolikom uspjehu su Infobipova komunikacijska platforma i usluge za poslovne subjekte koje mogu doprijeti do gotovo 7 milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja. Time je omogućena besprijekorna mobilna komunikacija poslovnih subjekata s njihovim krajnjim korisnicima - na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze. Kompanija surađuje i u partnerstvu je s vodećim mobilnim operatorima, kompanijama koje razvijaju messaging aplikacije, bankama, e-commerce kompanijama, društvenim mrežama i tehnološkim kompanijama. Infobip je u svijetu prepoznat kao dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu usluga koje provodi pri čemu surađuje s najvećim svjetskim chat aplikacijama poput WhatsAppa, Vibera, Telegrama te s globalno poznatim brendovima poput Virgin Megastore, Strave, Ubera, Zendeska, Burger Kinga i mnogim drugima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...