U Rijeci se pokreće Studio za kazališnu kulturu i umjetnost mladih

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 15.09.2022

PEPELJUGA_-_PREMIJERA_kazalisni_studio_za_djecu_i_mlade

Riječ je o dvogodišnjem programu koji vodi svoje polaznike od prvih glumačkih koraka do rada na cjelovitoj kazališnoj predstavi.

Rijeka - 'Umjetnička organizacija KAZALIŠNI STUDIO, koja je više od 20 godina glavni promotor kazališta među mladima u Republici Hrvatskoj, u Rijeci pokreće STUDIO ZA KAZALIŠNU KULTURU I UMJETNOST MLADIH.

Riječ je o dvogodišnjem programu koji vodi svoje polaznike od prvih glumačkih koraka do rada na cjelovitoj kazališnoj predstavi. Osnove glume, scenskog govora i kretanja - glavne su vještine kojima nastojimo ovladati. U teorijskom se dijelu usvaja kazališno nazivlje, kazališne profesije te osnove drame i povijesti kazališta (prilagođeno uzrastu i predznanju!): dinamičan, raznovrstan, poticajan i zaokružen program rezultat je gotovo 30 godina iskustva rada s mladima i za mlade! Voditelji Studija su akademski glumci: Nerma Kreso-Kavain i Darko Kavain. Program se ostvaruje u fiksnim terminima (utorkom i subotom) u prostorima Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, a namijenjen je djeci i mladima od 8 do 28 godina.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na OGLEDNE SATOVE, koji će se održati 24. rujna i 1. listopada u HKD-u na Sušaku, Strossmayerova 1, s početkom u 10.30h. Sudjelovanje na Satu je besplatno i neobvezujuće. Dođite, informirajte se, vidite odgovaraju li vam teme i metode rada! Prijavite se na kazalisnistudio@gmail.com (ime prezime, dob i kontakt). Ista adresa elektroničke pošte, kao i mobitel 095/9016742 su vam na raspolaganju za sve upite i pojašnjenja.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...