U riječku luku uplovio brod za kružna putovanja MSC Sinfonia, s gotovo 2000 putnika i članova posade

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 30.09.2022

Kruzer_Sinfonia_Rijeka__2_

Kvalitetna turistička ponuda grada pozicionirala je Rijeku kao vrlo interesantnu i konkurentnu kruzing destinaciju što je vidljivo po broju dolazaka kruzera, a u prilog ide i najava dolazaka brodova za kružna putovanja u listopadu i studenom.

Rijeka - Iako je vrhunac turističke sezone prošao, velik broj turista i dalje uživa u turističkoj ponudi grada, što je vidljivo i po gužvama na glavnim gradskim šetnicama i lokacijama.

Upravo tako je počelo i današnje jutro u riječkoj luci, gužvovito i u veselom tonu. U luku je uplovio brod za kružna putovanja, MSC Sinfonia, s gotovo 2000 putnika i članova posade.

Kako bi se gosti kruzera osjećali ugodno i dobrodošlo u destinaciji pobrinuli su se Turistička zajednica grada Rijeke i Turistička zajednica Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka, koji su organizirali prigodni program te osigurali brojne informativne brošure, kako bi gosti kruzera iskoristili vrijeme provedeno u destinaciji na najbolji mogući način.

Gosti kruzera dolazak u destinaciju iskoristit će za neki od organiziranih izleta, od kojih se većina odlučuje ostati u samom centru. Gosti koji ostaju u destinaciji koriste priliku za posjet muzejima, glavnim kulturno-povijesnim spomenicima i svakako za kupnju suvenira u gradskim trgovinama.

Kvalitetna turistička ponuda grada pozicionirala je Rijeku kao vrlo interesantnu i konkurentnu kruzing destinaciju što je vidljivo po broju dolazaka kruzera, a u prilog ide i najava dolazaka brodova za kružna putovanja u listopadu i studenom, što svakako rezultira sjajnim rezultatima u tom segmentu tržišta.

Kruzer_Sinfonia_Rijeka__1_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...