U Rijeku stiže Burger King! Traže se djelatnici, a poznata je i lokacija

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 14.05.2022

burger king

Burger King za Rijeku traži voditelja restorana, asistente voditelja restorana i voditelje smjene.

Rijeka- Riječke ljubitelje fast food prehrane razveselit će vijest o dolasku još jednog svjetski poznatog lanca u njihovo dvorište! Riječ je o Burger Kingu koji će se, kako su već najavili na svojim stranicama, otvoriti negdje nakon ljeta na adresi Korzo 24a.

Iz tog su razloga već krenuli i u potragu za djelatnicima pa se tako za Rijeku već traži voditelj restorana, asistenti voditelja restorana i voditelji smjene. Poslovi se nude na neodređeno vrijeme, uz stimulativna primanja i dva slobodna dana u tjednu te mogućnost napredovanja.

Riječ je zapravo tek o drugoj poslovnici Burger Kinga na Jadranu, a kako mu i samo ime govori, specijaliteti ovog lanca upravo su burgeri pripremljeni na poseban način:

"BURGER KING® se posebno ponosi svojim kraljevskim standardom koji nalaže da se burgeri rade od 100% govedine, bez dodanih aditiva ili bilo čega drugog, a peku se na otvorenom plamenu – onako kao što biste radili kod kuće", naglašavaju u Burger Kingu.

Burger King je osnovan 1954. godine i drugi je najveći lanac fast food restorana u svijetu. O njihovoj kvaliteti i popularnosti najbolje govore brojke- više od 18 tisuća restorana u 100 zemalja svijeta, u kojima poslužuju više od 11 milijuna gostiju dnevno.