Udruga SOS Rijeka u srijedu organizira besplatnu pravnu pomoć, prijave započinju danas

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 25.04.2022

pravo,_pravna_pomoc

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 27. travnja (srijeda) od 11:00 do 16:00 sati u prostorijama udruge na adresi Verdijeva 11.

Rijeka - Građani kojima je to potrebno, ove će srijede u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, moći dobiti besplatnu pravnu pomoć koju nudi Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu. Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke moći će, uz prethodnu najavu, zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje. Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 27. travnja (srijeda) od 11:00 do 16:00 sati u prostorijama udruge na adresi Verdijeva 11.

Svoj termin potrebno je rezervirati na broj telefona 051 211 888. Građani sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit. Za više informacija, građani se mogu javiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org te na broj telefona 051/ 211-888. Više informacija o samoj Pravnoj klinici i načinu njihovog rada moguće je pronaći na: http://klinika.pravo.unizg.hr/

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.

Također, iz Udruge podsjećaju da žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...