UMKI nakon požara ponovno otvara svoja vrata

Autor: Andrea Načinović 14.08.2022

UMKI

To je prije svega moguće zbog suradnje s Gradom Rijekom, Rumat-om i Triglav osiguranjem te brojnim volonterima i prijateljima koji su sudjelovali u renovaciji i obnovi.

Rijeka - 1965. godine UN počinje s promicanjem politike za mlade. Vrijednosti na kojima ova politika počiva, jesu sudjelovanje, razvoj i mir.

Od 1999. godine počinje i obilježavanje svjetskog dana mladih 12. kolovoza. Stoga je sasvim prigodno da UMKI, najstariji Regionalni info-centar za mlade u RH, čiji je prostor nastradao 6. siječnja u požaru, ponovno otvara svoja vrata baš na 12. kolovoza.

To je prije svega moguće zbog suradnje s Gradom Rijekom, Rumat-om i Triglav osiguranjem te brojnim volonterima i prijateljima koji su sudjelovali u renovaciji i obnovi;

Filip Šutija, Hrvoje Klobučar, Stjepan Rukavina, djelatnice DMS-a PGŽ Dijana i Koni, Marko i Erik Mrzljak, Ermin Ibrahim, Antonio Jelenčić, Ibro Stolokaj, Maša i Laia Stevanović, Damir Macan, Miroslav Čolakovac, Sadik Krasnić,Goran Čandrlić, Luka Labrović, Dario Bognolo, Miodrag Žeželić, Aleksandar i Marko Salević, Vinko Maretić, Damjan Babić, Duško Diklić,članovi Centra za poticanje darovitosti i ostali.

Tiskara Zambelli, Fotokopirnica Scripta, Radio Korzo, Udruga Urbani separe, Cosmo gym, Atelier Georgette Yvette Ponté, OKC Palach, Frizerski salon Chic.