Unija Kvarnera i Akcija mladih: Zračna luka Rijeka se ne razvija

Autor: Marina Pauletić 06.04.2023

unija_kvarnera-42150

Boras također smatra kako je sastanak o mogućnosti povećanja prometa Zračne luke odrađen nekvalitetno, a ne postoji niti zapisnik.

Rijeka - Unija Kvarnera i Akcija mladih održala je danas u Opatiji konferenciju za medije na kojoj je upozorila kako se Zračna luka Rijeka ne razvija, što ima negativan utjecaj na gospodarstvo i turizam Kvarnera.

Marko Boras Mandić, predsjednik Unije Kvarnera i primorsko-goranske Županijske skupštine istaknuo je kako žali što nije iskorišten mandat resornog ministra koji je iz Primorsko-goranske županije, a koji je naveo kako svi koji su zainteresirani za razvoj zračnih luka mogu pokucati na njegova vrata.

Boras Mandić također smatra kako je sastanak o mogućnosti povećanja prometa Zračne luke odrađen nekvalitetno, a ne postoji niti zapisnik. Također, sudionici su na sastanak pozvani tek dva dana prije radi čega mnogi nisu uspjeli sudjelovati, kazao je Boras Mandić, ističući odgovornost župana.

Mario Alempijević, županijski vijećnik Akcije mladih naveo je kako područje Primorsko-goranske županije prometno te kako je možda ima i veći potencijal od drugih područja na kojima se ostvaruju bolji rezultati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...