Veliki zabavni uskršnji tjedan u Tower centru

Autor: Nikola Cvjetović 11.04.2022

wp-content/uploads/2020/05/trgova%C4%8Dki_centri_ZTC_Tower_korona03.jpg

Raspored događanja provjerite u tekstu...

Rijeka - Tower Center Rijeka pripremio je cijeli tjedan veselu uskrsnu zabavu, mnoštvo edukativnih i likovnih radionica, zabavni interaktivni program, predstavu i mnoga druga iznenađenja. Dok se roditelji užurbano pripremaju za Uskrs, nabavljaju i zadnje sitnice za nadolazeći blagdan, djeca će se zabaviti i spremno dočekati veselog uskršnjeg zeku.
Od ponedjeljka, 11.4. do srijede 13.4. od 17 do 20 sati, u Tower Center Rijeka, na drugi kat (prostor 240), stiže nam Teddy Bear Hospital.

- Zvao nas je Uskršnji zeko i rekao nam kako je pao i ozlijedio nogicu. Boji se da s ovakvom nogicom neće stići odnijeti sve poklončiće riječkim mališanima za Uskrs, i zato mu treba vaša pomoć! Zamolio nas je da nađemo što više pomoćnika da ga svi zajedno izliječimo. Trebat će ga pregledati, slikati nogicu na rendgenu, zamotati nogicu u zavoj i dati mu lijek. Zeku ćemo naučiti i kako se peru zubići i rukice jer smo čuli da mu to nije uvijek drago napraviti. Tamo će biti doktori Bolnice za medvjediće sa svom opremom da što bolje izlječenje zeke. Ako imate doma nekog bolesnog plišanca svakako ga ponesite da i njega uspijemo izliječiti! Projekt „Teddy Bear Hospital“ (Bolnica za medvjediće) odvija se u organizaciji studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci članova studentske udruge FOSS MEDRI. Svojim međunarodnim značajem i višegodišnjom provedbom, projekt je postao dobro poznati način promocije zdravlja i stvaranja zdravog odnosa između djece koja se boje „bijele kute“ i studenata medicinskih djelatnosti koji se ovom prilikom nalaze u ulozi svoje buduće profesije, najavili su organizatori.

tower_uskrs

Na drugom katu Towera, preko puta Massa, bit će postavljen dječji kutak u kojem će se u četvrtak, 14.4. i petak, 15.4. od 17 do 20 sati, i u subotu,16.4., od 10 do 13 sati, odvijati program Uskrs na farmi. Doznat ćemo tko sve živi na farmi i pomoći njezinim veselim stanovnicima u pripremama za Uskrs! I to sve uz puno pjesme, plesa, zabavnih igara i veselih radionica!

- U četvrtak,14.4. od 17 do 20 sati, vrijeme je za prvi INTERAKTIVNI ZABAVNI PROGRAM „ZGODE I NEZGODE USKRŠNJEG ZECA“. Uz puno pjesme i plesa, pomogni Uskršnjem zeki riješiti sve zadatke i poslove koji ga čekaju prije Uskrsa. Dan kasnije, 15.4. od 17 do 20 sati, na rasporedu je predstava „USKRŠNJI ZEKO I PRIJATELJI IZ DVORIŠTA“. Na najveselijoj farmi sve je spremno za nadolazeći Uskrs, čemu se posebno veseli djevojčica Lotta, jer su se upravo na farmi njezina djeda oduvijek odvijale najveće i najljepše Uskršnje zabave. No, jedno pismo poremeti sve. U pismu piše da farme više neće biti ako stanovnici ne skupe novčiće i ne plate stari dug susjedu Marku. Tada u akciju kreće gospon Mrkvić! Može li uspjeti skupiti potrebne novčiće uz pomoć prijatelja iz dvorišta i hoće li i ove godine svi zajedno proslaviti Uskrs na voljenoj farmi, saznajte u Tower Centru Rijeka. U subotu, 16.4. od 10 do 13 sati čeka vas INTERAKTIVNI ZABAVNI PROGRAM „USKRS NA FARMI“. Tko sve živi na farmi? Što se sve radi na farmi? Uz pjesmu i ples, doznajte što sve veseli stanovnici farme rade prije Uskrsa i pomognite im u njihovim pripremama.Kakav bi to Uskrs bio bez velikog uskršnjeg zeca i čokoladnih jaja? Potražite maskotu zeca, slikajte se s njim i uživajte u slatkom iznenađenju. Zeko će sigurno u Tower Centru Rijeka pronaći najbolje poklončiće, Ako ih vi pronađete, što god da odabrali mi ćemo se potruditi da bude zamotano u najsjajniji papir s velikom mašnom. Od 11. travnja do 16. travnja 2022. Tower Center Rijeka svim kupcima poklanja besplatno zamatanje poklona. Potražite promotivni štand na 4. katu Tower Centra i uz predočenje računa iskoristite ovu super pogodnost. Promotivni štand otvoren je radnim danom od 17 do 21 h te vikendom od 10 do 20 sati, napomenuli su organizatori.

RASPORED LIKOVNIH RADIONICA
14.4. - IZRADI KUĆICU ZA PTIČICE
15.4. - UKRASIMO ZEKU
16.4. - IZRADI KOŠARICU ZA PISANICE I UKRASI JAJA OD STIROPORA
Svi materijali za radionicu su osigurani, a djeca svoje radove mogu ponijeti kući za uspomenu.

RASPORED PREDSTAVA
15.4. - INTERAKTIVNI PROGRAM „ZGODE I NEZGODE USKRŠNJEG ZECA“
15.4. - PREDSTAVA „USKRŠNJI ZEKO I PRIJATELJI IZ DVORIŠTA“
16.4. - INTERAKTIVNI PROGRAM „USKRS NA FARMI“

Više sa portala torpedo.media ...