Veseeeeela subota finala Tjedna dobre dječje knjige u Dječjoj kući!: uskoči na posebne pričaonice, radionice, knjiške igre, zabavu…

Autor: Marina Pauletić 19.04.2023

wp-content/uploads/2021/08/Dje%C4%8Dja-ku%C4%87a.jpg

Sudjelovanje na programima je besplatno, a prijave su potrebne online rezervacijom mjesta.

Rijeka – Subota, 22. travnja bit će programski vrhunac Tjedna dobre dječje knjige Gradske knjižnice Rijeka u Dječjoj kući, a programa ima za baš sve ukuse. Posebna specifičnost su čak tri pripovjedaonice koje vode profesionalne pripovjedačice pa je upravo to Dan velikog pripovijedanja u Dječjoj kući! Sudjelovanje na programima je besplatno, a prijave su potrebne online rezervacijom mjesta.

wp-content/uploads/2021/03/Dje%C4%8Dja-ku%C4%87a-uo%C4%8Di-otvorenja-70-900x600.jpg

Dan velikog pripovijedanja!

Kroz veselu subotu Tjedna dobre dječje knjige pripremili smo čak tri pripovjedačke poslastice za predškolce, one između 4 i 7 godina starosti. I sve vam pričaju profesionalne pripovjedačice.
Pripovjedaonice koje će se održati u subotu jesu Šuma Striborova, Čudesne bajke primorskog kraja, Zelena pričaonica subotnje večeri, Čudesan svijet biljaka uz Tajno šumsko društvo, Specijal Pssst…Priča!, Tiha slikovnica, glasne ilustracije, Ja, računalo, Lov na zagonetke knjiških moljaca i Orkestar priča priču: Karneval životinja.

Organizirana će biti i zabavna večer naziva (Dječja) noć knjige: Knjiški disco uz FunTime.

Za sve su pripovjedaonice, kao i za zabavnu večer potrebne prijave. Detalje svakoga događanja te obrasce za prijavu potražite na poveznici ovdje.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...