Veselo jesensko jutro u riječkoj luci: Criuser Marella Explorer 2 stigao u Rijeku s 1.500 putnika

Autor: Nikola Cvjetović 22.10.2022

kruzer_rijeka ...ilustracija....

- Za goste kruzera organizirani su izleti, ali veseli nas da se većina njih i članova posade koji mogu iskoristiti priliku, da su se odlučili za Rijeku i samostalno otkrivanje i proučavanje kulturno-povijesnih znamenitosti, tržnice i muzeja, a šetnju Korzom zasigurno će iskoristiti za obavljanje shoppinga i kupnju suvenira u brojnim prigodnim trgovinama u gradu, poručili su iz TZ grada Rijeke.

Rijeka - Kvarner i Rijeka vratili su se ove godine na kartu ticanja kruzera što je odlična najava za budućnost i suradnju koju imamo s Lučkom upravom Rijeka, Gradom Rijeka i Turističkom zajednicom Kvarnera. Tako je jutrošnje jesensko jutro „gužvovito“ u riječkoj luci, gdje uplovljava kruzer Marella Explorer 2 s preko 1.500 putnika i preko 700 članova posade.

Marella Explorer 2 je najnoviji brod u floti Marella Cruises Limited. Marella Cruises Limited dio je TUI grupe - jedne od vodećih svjetskih putničkih kompanija. Marella Cruises Limited dio je TUI grupe - jedne od vodećih svjetskih putničkih kompanija.

Kruzer Marella Explorer 2 sa svojim kružnim putovanjima namijenjen je samo odraslim osobama i krasi se nizom uzbudljivih sadržaja, od velikog spa centra do 9 restorana, 10 barova i brojnih drugih zabavnih mogućnosti za svoje goste kao i izvanredne vanjske prostore gdje se uživa u dalekosežnim pogledima na more i destinacije koje obilazi.

- Za goste kruzera organizirani su izleti, ali veseli nas da se većina njih i članova posade koji mogu iskoristiti priliku, da su se odlučili za Rijeku i samostalno otkrivanje i proučavanje kulturno-povijesnih znamenitosti, tržnice i muzeja, a šetnju Korzom zasigurno će iskoristiti za obavljanje shoppinga i kupnju suvenira u brojnim prigodnim trgovinama u gradu. Kako bi se gosti s kruzera osjećali dobrodošlo i ugodno u Rijeci za to su se pobrinuli Turistička zajednica grada Rijeke i Turistička zajednica Kvarnera zajedno s Gradom Rijeka i Lučkom upravom Rijeka, koji su dočekali goste u veselom ritmu s prigodnim poklonima i informativnim brošurama za što kvalitetnije provedeno vrijeme u našem gradu. Dolaskom kruzera Rijeka se promovira ne samo kao turistička destinacija već kao i prepoznatljiva destinacija za pomorska kružna putovanja, koja su se potpuno oporavila nakon pandemije i vratila se u još boljem izdanju od izvrsne pred pandemijske 2019. godine, koja je bila sjajna za pomorska kružna putovanja u Rijeci. Do kraja godine očekujemo još dva ticanja kruzera i to 28.10. te 14.11.2022. godine, poručili su iz TZ grada Rijeke.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...