[VIDEO] Jako nevrijeme pogodilo Rijeku: Vjetar rušio stabla, srušen semafor na cestu te polomljena reklamna konstrukcija

Autor: Portal Torpedo 16.01.2023

krnjevo_nevrjeme_nova_cesta

Na teren su izašle dežurne službe, a više informacija o razmjerima štete bit će poznato sutra...

Rijeka - Loše vremenske prilike i kišu koja je cijeli dan kupala Kvarner navečer je 'pojačao' kratkotrajni neverin koji je uz obilne pljuskove donio i jake udare vjetra koji su rezultirali brojnim problemima diljem grada.

Uz 'šetnju' bidona za smeće, porušena stabla i odrone po cestama, posljedica nevremena je i srušeni semafor na Novoj cesti Krnjevo, tik uz auto centar Honda ruting te srušena konstrukcija za plakatiranje pokraj Toplane.

Na teren su izašle dežurne službe, a više informacija o razmjerima štete bit će poznato sutra...

VIDEO

Za sutra prognostičari najavljuju promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno s povremenom oborinom, češćom u drugom dijelu dana, na Jadranu i uz njega lokalno i obilnom. Padat će kiša, na Jadranu praćena grmljavinom, a u Gorskome kotaru i snijeg. Vjetar južni i jugozapadni, na Jadranu i uz njega jak, lokalno i olujan. Minimalna temperatura zraka na Jadranu od 7 do 12 °C. Maksimalna uglavnom između 7 i 11, u Gorskome kotaru 1 i 4 °C, a na Jadranu od 11 do 15 °C.

Više sa portala torpedo.media ...