[VIDEO] Obilna kiša riječke prometnice doslovno pretvorile u rijeke

Autor: Nikola Cvjetović 28.09.2022

potop_rijeka_2022

U priloženom videu pogledajte kako izgleda situacija na riječkim prometnicama...

Rijeka - Dugo najavljivana obilna kiša u ranim večernjim satima doslovno je riječke prometnice pretvorila u 'rijeke'. Začepljene šahte, velika količina vode na cesti i loša vidljivost uzorkuju najviše problema u prometu. Kako javljaju iz HAK-a kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski, a mogući su odroni. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama.

rijeka_potop_2022__1_

Također, na autocesti A6 između čvora OREHOVICA i čvora ČAVLE (vijadukt Svilno) u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Molimo korisnike za strpljenje.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Mogući su odroni. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama.

VIDEO

Kako najavljuju prognostičari, sutra nas očekuje umjereno i pretežno oblačno, povremeno s kišom te pljuskovima i grmljavinom, lokalno izraženijim. Na Jadranu i uz njega može biti obilne kiše. Najmanje oborine te česta sunčana razdoblja očekuju se na istoku zemlje. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, a u sjeverozapadnim područjima okrenut će na sjeverni. Na Jadranu će puhati umjeren i jak južni vjetar i jugo, na sjevernom dijelu i jugozapadnjak. Najniža temperatura na Jadranu od 14 na sjevernom do 20 °C na južnom dijelu. Najviša dnevna temperatura većinom od 20 do 25.

VIDEO

VIDEO

pocket icon

PROMETNI KAOS U RIJECI Centar Rijeke potopljen, zatvorena prometnica Orehovica-Školjić

Više sa portala torpedo.media ...