[VIDEO/FOTO] Rikon pruža nezaboravno iskustvo ljubiteljima fantastike

Autor: Marin Aničić 30.09.2023

rikon_festival_konvencija_trsat__4_

Ovogodišnji Rikon, koji se održava od 29. rujna do 1. listopada u prostorima Filozofskog i Učiteljskog fakulteta na kampusu Sveučilišta u Rijeci, donio je niz zanimljivih predavanja, panela, radionica, kvizova, natjecanja, igara i turnira.

Rijeka - Rikon 2023, najveća hrvatska konvencija fantastike pružila je nezaboravno iskustvo ljubiteljima fantastike, cosplaya, video igara i istočnoazijske kulture. Ovogodišnji Rikon, koji se održava od 29. rujna do 1. listopada u prostorima Filozofskog i Učiteljskog fakulteta na kampusu Sveučilišta u Rijeci, donio je niz zanimljivih predavanja, panela, radionica, kvizova, natjecanja, igara i turnira.

rikon_2023_trsat__2_

Program Rikona na kampusu uključuje i panele, predavanja i kvizove o kultnim filmovima, robotici, stripovima, popularnim serijama, korejskoj filmografiji i zombijima. Također, tu je i Cosplay natjecanje, K-POP dance natjecanje, natjecanje filmske šminke, boardgame zona, gaming i e-sports zona, kreativne radionice i program posvećen Dungeons & Dragons igri. Svemu tome stignete svjedočiti još u nedjelju, 1. listopada, posljednjeg dana konvencije.

rikon_2023_trsat__1_-61237

U videu pogledajte što sve nudi Rikon...

VIDEO

pocket icon

Rikon pruža nezaboravno iskustvo ljubiteljima fantastike

Više sa portala torpedo.media ...