[VIDEO/FOTO] Gastronomski raj u centru grada: Bistro "Hidden" Denija Srdoča danas je otvorio svoja vrata

Autor: Sanja Monar 14.04.2023

restoran_hidden_rijeka_2023__10_

Bistro nudi i oko 150 etiketa raznih vina iz Hrvatske i inozemstva koje je moguće degustirati, ali i kupiti.

Rijeka - Danas se u Rijeci otvorio s nestrpljenjem iščekivani bistro "Hidden" Denija Srdoča.

restoran_hidden_rijeka_2023__15_

Na adresi Andrije Medulića 9 svi ljubitelji dobre hrane i vina pronaći će mjesto za sebe - kuha se sa svježim namirnicama koje kuhari nabavljaju na riječkoj tržnici u jutarnjim satima. Iako Srdoč neće osobno kuhati u bistrou, obučio je tim kuhara koji ondje radi. Na jelovniku se može naći ribljih i mesnih jela u vidu hladnih i toplih predjela, kao što su juneći ili riblji tartar, marinirana plava riba ili pak dagnje, tostirani krumpirovi njoki ili hobotnica. Za glavno jelo nudi se primjerice teleći kotlet i file bijele ribe koji se može kombinirati uz razne priloge (brokoli panceta, karamelizirana mrkva, grilane čičoke...), a, naravno, tu su i deserti - od limuna i maka ili naranče i lješnjaka.

restoran_hidden_rijeka_2023__12_

Bistro nudi i oko 150 etiketa raznih vina iz Hrvatske i inozemstva koje je moguće degustirati, ali i kupiti. Riječ je o pjenušavim vinima (Kabola Re, Grabovac Rose...), bijelim vinima (Burja Bela, Budinski Omo, Pieropan Soave Classico...), crvenim (Spice Routue Pinotage, Feravino Cabernet Franc Miraz...) te rose' i slatkim vinima (M de Minuty Rose' i Gerštmajer IB Graševina).

restoran_hidden_rijeka_2023__4_

"Hidden" je otvoren pet dana u tjednu i prima 50-ak gostiju. Naša ekipa došla prije večernje špice te nakratko popričala sa Srdočem. Kako izgleda Hidden i što je s nama podijelio Deni Srdoč pogledajte u priloženom video prilogu i foto galeriji...

VIDEO

pocket icon

Bistro "Hidden" Denija Srdoča danas je otvorio svoja vrata

Više sa portala torpedo.media ...