[VIDEO/FOTO] PROMETNI KAOS U RIJECI U bujici pronađen mrtav muškarac, centar Rijeke potopljen, zatvorena prometnica Orehovica-Školjić

Autor: Nikola Cvjetović 28.09.2022

potop_rijeka_2022__1_

U nastavku pogledajte tri video priloga koje su naši reporteri snimili na nekoliko lokacija u gradu...

potop_rijeka_2022__5_ 'Amfibije' na kolodvoru

Rijeka - Kao što smo već izvijestili obilna kiša doslovno je potopila grad, a probleme koje je uzrokovala doslovno se slažu jedan za drugim. Dežurne službe na terenu su cijelo vrijeme, a gradom odjekuju sirene interventnih vozila. Velika količina vode doslovno je potopila pojedine prometnice ceste zbog čega se promet odvija otežano.

Riječka policija izvijestila je kako su oko 19.30 sati dobili dojavu da je nađena muška osoba u bujici ispod auta. Do dolaska Hitne pomoći muškarac je preminuo, a tijelo je poslano na obdukciju, donosi Index.hr.

potop_rijeka_2022__4_ Potopljena autobusna kod Šećerane

Oborinske vode slijevaju se niz Pomerio i Vukovarsku ulicu, dok je za sav promet zbog vode na kolniku zatvorena je državna cesta DC3 Orehovica-Školjić. Prema informacijama s terena dio oko željezničkog kolodvora, kao i kod Kontinentala u potpunosti je pod vodom, a voda je počela prodirali u portune. Iz HAK-a napominju da se zbog jake kiše na većini prometnica na riječkom području vozi se usporeno i otežano te vozače mole za oprez i strpljenje.

rijeka_potop_2022__2_

Također, zbog obilnih oborina na riječkoj obilaznici kolona vozila između čvora ŠKURINJE i tunela KATARINA u smjeru Krčkog mosta duga je oko 2 km. Dva vozila u kvaru na riječkoj obilaznici između tunela ŠKURINJE I i tunela KATARINA (prije tunela Katarina) u smjeru Krčkog mosta, vozi se jednim prometnim trakom, usporeno.

VIDEO

IZ PU PGŽ obavještavaju građane da sutra, 29. rujna u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci, na adresi Žrtava fašizma 3, neće biti moguće obavljanje upravnih poslova (zaprimanja zahtjeva za osobne i vozačke isprave, prebivalište i boravište, zahtjeva radne dozvole za strane državljane i drugih upravnih poslova). Naime, danas uslijed jakog nevremena praćenog obilnom kišom došlo je do prodora vode u prostor šalter dvorane namijenjen za prijem stranaka te je isti potrebno sanirati.

VIDEO

VIDEO

PROMETNI KAOS U RIJECI Centar Rijeke potopljen, zatvorena prometnica Orehovica-Školjić

Više sa portala torpedo.media ...