[VIDEO/FOTO] Queen Real Tribute i Vatra ujedinili Riječane u slavlju i pjesmi za Novu 2023.

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 01.01.2023

docek_nove_godine_rijeka_korzo_2023_queen_vatra__5_

Veliku fotogaleriju i video isječak objavljujemo uskoro…

docek_nove_godine_rijeka_korzo_2023_queen_vatra__4_

Rijeka – Nova godina je na Korzu standardno dočekana u sjajnom raspoloženju. Za to su prvenstveno bili zaslužni DJ Voljen Korić koji je zagrijao atmosferu, te “headlineri” večeri grupa Vatra i Queen Real Tribute Band” koji su je doveli do usijanja.

docek_nove_godine_rijeka_korzo_2023_queen_vatra__6_

Brojni su građani novogodišnju noć odlučili tako provesti na Korzu, gdje su se na pozornici smještenoj na Korzu, uz Trg 128. brigade Hrvatske vojske do 23 sata izmjenjivali najbolji Vatrini hitovi, a potom do 1 poslije ponoći i bezvremenski klasici legendarne grupe Queen, uz naravnu stanku u ponoć, gdje je nakon odbrojavanja s pozornice upućena čestitka svim prisutnima, a prve je čestitke s pozornice uputio gradonačelnik Marko Filipović.

docek_nove_godine_rijeka_korzo_2023_queen_vatra__2_

Dobra se zabava uz ples i pjesmu nastavila do dugo u noć, a jednako tako veselo je bilo i na Trsatu, gdje je Nova godina obilježena uz izvrsnu glazbu za sve generacije. Za pultom je naime stajao DJ Sale 4 Love koji je cijelu večer animirao i rasplesao okupljene posjetitelje koji su tako 2023. također dočekali u izvrsnom raspoloženju.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...