[VIDEO/FOTO] Sjajnim koncertom ''Ivi Robiću u spomen“ obilježeno 100 godina od rođenja Ive Robića

Autor: Nikola Cvjetović 29.01.2023

Sjajnim koncertom ''Ivi Robiću u spomen“ obilježeno 100 godina od rođenja Ive Robića

Cjelokupan program bio je dodatno 'začinjen' zanimljivim video isječcima s brojnim crticama iz Robićevog života.

Opatija - Dvostrukim bisom i glasnim aplaudiranjem okončan je sinoćnji koncert ''Ivi Robiću u spomen“ održan u prepunoj dvorani Centra Gervais.

koncert_ivo_robic_gervais_2023__5_

Autor koncepta koncerta i jedan od izvođača opatijski glazbenik David Danijel priuštio je publici večer za pamćenje uz bezvremenske hitove jednog od najuspješnijih pjevača s naših prostora koji je glas o Opatiji pronio po čitavom svijetu. Uz Davida na koncertu su nastupile glazbene dive Zdenka Kovačiček i Radojka Šverko, Miro Ungar te plesači Plesne škole Dansel by Elio Bašan. Sam dojam dodatno je 'pojačao' i sjajan prateći band koji su činili prekaljeni riječki jazzeri i blueseri, a program je vodila Jelena Vitasović.

koncert_ivo_robic_gervais_2023__3_

Koncert je kako i priliči otvoren pjesmom 'Serenada Opatiji', nakon čega su se redale uspješnice kao što su Ching ching ching, Ta tvoja ruka mala, Jabuke i trešnje, Samo jednom se ljubi, Sedamnaestogodišnjoj, Nemoj čekati, Shake, Rattle And Roll, Autumn Leaves, Buona Sera Signorina, Strangers In The Night, Svijet Iza Nas dok je kompletan koncert zaključen zajedničkom izvedbom pjesme 'Srce, laku noć'.

Uz brojne goste iz javnog i političkog života u publici su bili prisutni i glazbenici s kojima je Ivo Robić dijelio binu, a posebni pozdrav bio je upućen članovima Opatijskih suvenira.

koncert_ivo_robic_gervais_2023__2_

Cjelokupan program bio je dodatno 'začinjen' zanimljivim video isječcima s brojnim crticama iz Robićevog života. Također, zbog velikog interesa koncert se mogao gledati uživo putem internet platformi Novinet.tv, Podučkun.net i Torpedo.media.

U jutarnjim satima održana je tribina posvećena glazbenoj ostavštini Ive Robića, a što su naši reporteri zabilježili pogledajte u nastavku teksta...

VIDEO

pocket icon

Sjajnim koncertom ''Ivi Robiću u spomen“ obilježeno 100 godina od rođenja Ive Robića

Više sa portala torpedo.media ...