"VidimosE": Nova himna Udruge za sindrom Down Rijeka 21

Autor: Sanja Monar 14.03.2023

wp-content/uploads/2021/03/Svjetski-dan-sindroma-Down-Rijeka-2021-3.jpgFoto: Arhiva

Iz Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova s ponosom ističu mlade glazbenike i mentore koji su, kako kažu, srčano sudjelovali i zvukovno oplemenili himnu

Rijeka - Rijeka - Udruga za sindrom Down Rijeka 21 ima novu himnu koja nosi isti naziv kao i ovogodišnji projekt, "VidimosE", a promocija pjesme te slikovnice održat će se povodom Svjetskog dana osoba sa sindromom Down, u ponedjeljak 20. ožujka u 18 sati u Centar Gervais Opatija.

Autorica teksta i glazbe je Karolina Hauptfeld, majka djevojčice s Down sindromom, aranžman je djelo glazbenika Aleksandra Valenčića, no, iz Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova s ponosom ističu mlade glazbenike i mentore koji su, kako kažu, srčano sudjelovali i zvukovno oplemenili himnu. -Pohvale idu Djevojačkom zboru škole pod vodstvom prof. Davora Juretića, udaraljkaškom ansamblu „Sinkopa“ pod vodstvom prof. Anite Primorac, violinistu Matiji Bugeru i prof. Maji Veljak, prof. Nataši Veljak i njenim učenicama Lauri Valenčić, Natali Bošnjak, Katji Lenić, prof. Ivani Marčelja te učenici Marti Kovačić i glazbenom gostu Petru Kovačiću, stoji u objavi Glazbene škole.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...