Vikend na Gradini uz glazbu i najljepši blagdanski ugođaj!

Autor: Marina Pauletić 01.12.2022

advent_na_gradini_trsat_2022__13_

Jedan Dva - Tribute duo Balašević i DJ Tommy ovoga vikenda na Gradini.

Rijeka - Trsatska gradina u šestom izdanju Adventa ne prestaje oduševljavati svojom blagdanskom čarolijom. Svakoga dana kaštelom se šire mirisi zime, a Gradina svojim sjajem mami posjetitelje da se upute prema Trsatu i uživaju u božićnoj bajci. Ovog vikenda slijedi i glazbeni program u kojem će posjetitelji uživati u večernjim satima.

Na Gradini u petak od 19 sati gostuje Jedan Dva - Tribute duo Balašević. Teo de Privitellio će uz klavirsku pratnju Alena Mančića izvoditi neke od najvećih hitova i u blagdansko ozračje unijeti vrhunsku zabavu za sve fanove legendarnog kantautora Đorđa Balaševića.

U subotu od 18 sati publiku će zabavljati DJ Tommy koji je na riječkoj DJ sceni prisutan gotovo četiri desetljeća pa sa sigurnošću možemo reći kako u srž poznaje svoju publiku. Pušta hitove različitih glazbenih izričaja, na njegovom se repertoaru mogu naći komercijala, house, r´n´b i dance, zbog čega je sigurno kako u subotu slijedi rasplesana večer.

Advent na Gradini ove je godine ugostio pet adventskih kućica, u prostoru spilje mogu se razgledati unikatne božićne jaslice, a u Miru junaka postavljen je foto point. Ulaz u kaštel krasi veliki božićni poklon, dok lampicama je obasjana Votivna kruna i Trsatski zmaj. Pregršt je razloga da ovog vikenda uživate u adventu s najljepšim pogledom na grad, kušate neko od ukusnih jela ili se zagrijete uz kuhano vino!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...