WineRi 2024 - udruga Srce za nju organizira dva zdravstvena panela

Autor: Marina Pauletić 27.02.2024

udruga_srce_za_nju-51203

Dva zdravstvena panela u dva dana.

Rijeka – U sklopu Međunarodnog eno gastro festivala WineRi 2024. godine, Udruga Srce za nju organizira dva zdravstvena panela: „Zašto je vino dobro za zdravlje“ i „Životna snaga za endometriozu“.

U petak, 8. ožujka od 16 do 18 sati održat će se panel „Životna snaga za endometriozu“. Sudjelovat će izv.prof.dr.sc. Mario Ćorić,dr. med. specijalist ginekologije i opstetricije, uža specijalnost uroginekologije KBC Zagreb, Medicinski fakultet Zagreb, predsjednik Hrvatskog društva za endometriozu, doc.dr.sc. Marko Klarić,dr.med. specijalist ginekologije i opstetricije KBC Rijeka, Medicinski fakultet Rijeka, član Stručne podrške udruge Srce za nju, doc.dr.sc. Karin Kuljanić,prof., klinička psihologinja, seksualna terapeutkinja, KBC Rijeka, Lyra privatna praksa, Iva Keglević, mag.med.techn. KBC Rijeka, članica Udruge i članica Stručne podrške udruge Srce za nju i Vedrana Navratil Bakić, pacijentica.

Moderatorica je Matea Krmpotić, urednica i novinarka HRT centra Rijeka. Organizator je Udruga Srce za nju.

U subotu, 9. ožujka od 16 do 18 sati održat će se panel „Zašto je vino dobro za zdravlje“. Na panelu sudjeluju prof. dr.sc. Greta Krešić , dip. ing. prehrambene tehnologije, voditeljica Katedre za hranu i prehranu, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, prof. dr.sc. Alen Ružić, internist, kardiolog KBC Rijeka, Medicinski fakultet Rijeka, prof. dr.sc. Viktor Peršić, internist, kardiolog, Thalassotherapia Opatija, prof. dr.sc. Margita Belušić, maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata, KBC Rijeka, Medicinski fakultet Rijeka, Udruga žene i vino WOW, članica Stručne podrške udruge Srce za nju.

Moderatorica je Matea Krmpotić, urednica i novinarka HRT centra Rijeka. Organizator panela je Udruga Srce za nju i Udruga žene i vino.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...