Zaklada „Radivoje Bošnjaković“ poziva mlade poduzetnike da se prijave na projekt RInnovation

Autor: Marina Pauletić 02.04.2024

projekti,_timski_rad,_sastanak,laptop Foto: ilustracija

Poziv je otvoren za sve ambiciozne i mlade poduzetnike do 35 godina s područja Primorsko goranske županije.

Rijeka - Zaklada „Radivoje Bošnjaković“ s ponosom najavljuje projekt RInnovation – projekt usmjeren na podršku mladima Primorsko-goranske županije, a u sklopu kojeg Zaklada osigurava nepovratna sredstva za sufinanciranje razvoja i komercijalizaciju inovativnih proizvoda ili usluga budućih inovatora.

Poziv je otvoren za sve ambiciozne i mlade poduzetnike do 35 godina s područja Primorsko goranske županije, kojima će Zaklada „Radivoje Bošnjaković“ osigurati sveukupno 10.000,00 EUR bespovratnih sredstava s ciljem promicanja i ulaganja u razvoj novih proizvoda ili usluga.

„Naša misija je potaknuti mlade na aktivno sudjelovanje u inovacijskom ekosustavu, pružajući im potrebnu financijsku potporu i resurse za realizaciju njihovih projekata. Vjerujemo da poticanje mladih inovatora na razvoj i komercijalizaciju inovacija igra ključnu ulogu u stvaranju konkurentnosti i gospodarskog rasta naše zajednice. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane mlade inovatore da iskoriste ovu izvanrednu priliku i prijave se na projekt RInnovation. Ne propustite šansu da svoju inovativnu ideju pretvorite u stvarnost i doprinesete budućnosti našeg gospodarstva“, poručuju iz Zaklade „Radivoje Bošnjaković“.

Više informacija o uvjetima prijave i procesu selekcije dostupno je na web stranicama Zaklade „Radivoje Bošnjaković“.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...