Započinju radovi na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u ulici Pulac

Autor: Nikola Cvjetović 27.11.2023

Pulac-obuhvat-radova-897x600

U ponedjeljak 27. studenog 2023., započeli su radovi na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u sklopu EU projekta aglomeracije Rijeka. na području Mjesnog odbora Brašćine-Pulac.

Rijeka - Za vrijeme trajanja radova u ulici Pulac, zbog nedovoljne širine prometnice, prometovanje navedenom dionicom bit će onemogućeno. Izvođač radova će omogućiti neometani prolaz interventnih službi te pješacima osigurati siguran koridor kretanja.

U ponedjeljak 27. studenog 2023., započeli su radovi na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u sklopu EU projekta aglomeracije Rijeka. na području Mjesnog odbora Brašćine-Pulac.
Radovi će se izvoditi na podsustavu C.0.6. Banderovo-Brašćine-Pulac-Trsat (građevina I:Pulac I) u ulici Pulac od k. br. 51/1 do k. br. 54/C.

U ulicama na koje se direktno utječe izvođenjem radova, izvođač radova (GP KRK d.d.) dostavio je obavještajni letak građanstvu putem poštanskih sandučića, a o svim eventualnim izmjenama dinamike izvođenja radova korisnici bit će pravovremeno informirani kako bi bili u tijeku s napretkom projekta i kako bi svoje aktivnosti mogli planirati na vrijeme.

Po završetku izgradnje građani će imati pristup sigurnijem i čišćem sustavu odvodnje i vodoopskrbe, što će povećati kvalitetu života u zajednici, doprinijeti zaštiti ljudskog zdravlja te smanjiti onečišćenje voda i okoliša.

Dodatne informacije o 233.799.649,88 EUR vrijednom EU projektu „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, koji se u visini od 71,33 % sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije, dostupne su na internetskoj stranici projekta https://aglomeracijarijeka.eu, a informacije o planiranim radovima, radovima u tijeku i izvedenim radovima građani mogu pronaći na GIS web pregledniku http://euprojektigis.kdvik-rijeka.hr/geoserver/web/Default.html.

Iz KD Vik zahvaljuju građanima na strpljenju i razumijevanju te ih pozivaju da prate tijek radova i promjene u regulaciji prometa radi njihove sigurnosti i drugih uključenih u promet.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...