Započinju upisi u jesenski program Sveučilišta za 3. dob

Autor: Sandra Turkalj 01.10.2022

S3D_-_UPISI_-_PROLJECE_2022_umirovljenici

Zanimljiv program u jesenskom ciklusu predavanja za starije od 55 godina

Rijeka - Sveučilište u Rijeci, u suradnji s Gradom Rijekom, zainteresiranim građankama i građanima starijim od 55 godina predstavlja novi jesenski ciklus predavanja u sklopu programa Sveučilišta za 3. dob. Upisi u raznovrsni program započinju upravo na Međunarodni dan starijih osoba, 3. listopada .

Jesenji ciklus predavanja kreće predavanjima ususret uvođenju eura pod nazivom "Od kuna do eura - razvoj novca i središnjeg bankarstva", od 13. do 27. listopada. U studenom dolazi ciklus predavanja iz psihologije i to na temu "Samopoštovanje i njegovo djelovanje na naše mentalno i tjelesno zdravlje", od 10. do 24. studenog. Jesenji program završava u prosincu prigodnim ciklusom predavanja iz enologije čime po prvi puta donose znanstveno praktični ciklus "Uvod u vinarstvo", od 29. studenog do 13. prosinca.

Predavanja se održavaju utorkom i četvrtkom od 17 do 18,30 sati na Filozofskom fakultetu (Kampus Sveučilišta u Rijeci), a upisnina u pojedini ciklus predavanja iznosi 150 kuna. Prvi upisi vrše se online putem e-maila: 3dob@uniri.hr, od 3. do 10. listopada!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...