Zaprimaju se zahtjevi za jednokratnu novčanu pomoć redovnim studentima i srednjoškolcima

Autor: Andrea Načinović 11.08.2022

pexels-skola-skolski_pribor

Jednokratna pomoć u visini od 1000,00 kuna.

Rijeka - Od 16. kolovoza do 16. rujna Grad Rijeka, putem Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke, zaprimat će zahtjeve za jednokratnu novčanu pomoć redovitim učenicima srednje škole i studentima u novoj školskoj/akademskoj 2022./2023. godini.

Jednokratnu pomoć u visini od 1000,00 kuna mogu ostvariti redoviti učenici srednje škole i studenti iz kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb Rijeka, učenici i studenti koji ostvaruje pravo na osobnu invalidninu ili doplatak za pomoć i njegu pri Centru za socijalnu skrb Rijeka te učenici i studenti koji su dijete smrtno stradalog, zatočenog ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Zahtjevi će se uz prateću dokumentaciju zaprimati od 16. kolovoza do 16. rujna 2022. godine, u šalter-sali Gradske uprave, Titov trg 3, šalteri br. 4 i 5, radnim danom od 8.30 do 15.30 sati.

Obrasci za prijavu kao i popis svih potrebnih dokumenata dostupni su na mrežnim stranicama Grada Rijekewww.rijeka.hr, odnosno na eUslugamahttp://gov.rijeka.hr/