Završila je adventska čarolija na Trsatskoj gradini

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 07.01.2022

advent_na_gradini

Kao i prijašnjih godina, cijela Trsatska gradina bila je omotana u 11 kilometara lampica, a posjetitelji su mogli uživati u jedinstvenom prizoru svjetlucave Votivne krune visine preko 5 metara, 12 metara visokoj Rimskoj kuli ogrnutoj u lampice, u unikatnim božićnim jaslicama te spilji Djeda Mraza.

Trsat - Završeno je peto izdanje Adventa na Gradini. I ove je godine očarao posjetitelje koji su u proteklom razdoblju mogli uživati u raskošnoj čaroliji božićnih lampica postavljenih na svakom kutku Trsatske gradine.
Kao i prijašnjih godina, cijela Trsatska gradina bila je omotana u 11 kilometara lampica, a posjetitelji su mogli uživati u jedinstvenom prizoru svjetlucave Votivne krune visine preko 5 metara, 12 metara visokoj Rimskoj kuli ogrnutoj u lampice, u unikatnim božićnim jaslicama te spilji Djeda Mraza. Na ukupno pet adventskih kućica moglo se degustirati razne delicije, a u programima su uživali oni najmlađi, pogotovo na Dječjem dočeku Nove godine i druženjima s Djedom Mrazom, ali i oni stariji uz različite glazbene programe.
Vedran Babić iz organizacije Adventa na Gradini izjavio je: ”Iza nas je peto izdanje Adventa na Gradini koje zbog trenutne epidemiološke situacije nismo mogli organizirati u onoj mjeri u kojoj smo željeli i kako je to bilo prijašnjih godina. Zahvaljujem svim partnerima koji su podržali projekt te vjerujem kako ćemo iduće godine advent organizirati u svom punom obimu uključujući park u okruženju Trsatske gradine sa klizalištem, a u planu za iduću godinu je i organizacija novih vrlo atraktivnih sadržaja koji će vjerujem, ponovo očarati sve naše posjetitelje!”

FOTO: Ivor Mažar

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...