Župan Komadina primio predstavnike Obrtničke komore PGŽ

Autor: Marina Pauletić 21.02.2024

prijem_predstavnici_obrtnicka_komora_pgz Foto: PGŽ

Tom prilikom su posebno istaknuti Sajam suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO.

Rijeka - Predsjednika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije Emila Priskića i komorsku tajnicu Zoru Pavelić primio je u sjedištu Primorsko-goranske županije župan Zlatko Komadina sa suradnicama.

Susret je bio prilika da Obrtnička komora upozna župana Komadinu s planom aktivnosti tijekom 2024. godine, ali i da se istakne dugotrajna i kvalitetna suradnja Komore s PGŽ koja redovito podupire aktivnosti organizacije.

Tom prilikom su posebno istaknuti Sajam suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO, koji će se ove godine održati u Opatiji, Festival strukovnih zanimanja, Festival cvijeća „Floral Week“, Kup florista Hrvatske uz brojne druge.

Obrtnička komora je u svojim planovima naglasak stavila na promociju i popularizaciju strukovnih zanimanja, vrednovanje majstorskih ispita, organizaciju strukovnih konferencija i usavršavanja obrtnika.

Na prijemu su sudjelovale i pročelnica UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Alessandra Ban te pročelnica UO za poslove Župana i Županijske skupštine Ermina Duraj .

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...