Oblikovali (i) riječki zvuk: Izložba Bachrach & Krištofić: Dizajn & Fotografija gostuje u riječkoj galeriji Kortil

Prije otvorenja izložbe, u 18 sati, održat će se i razgovor na temu „Doprinos vizualnog u brendiranju glazbe” u kojem će, uz moderiranje našeg kolumniste Velida Đekića, sudjelovati članovi grupa Denis & Denis, Laufer i drugih bendova…

Rijeka – Zanimljiva izložba pod nazivom „Bachrach & Krištofić: Dizajn & Fotografija“ u Galeriji Kortil predstavit će presjek dugogodišnjeg djelovanja dvojca koji ih svrstava u klasike hrvatskog grafičkog dizajna.

Otvorenje retrospektivne izložbe dizajnersko-fotografskog para Sanje Bachrach i Marija Krištofića održat će se u ponedjeljak 11. ožujka galeriji Kortil u 19 sati. Kako su dizanjeri poznati po svom radu s glazbenicima, tako se očekuje i dolazak poznatih imena domaće rock scene kao što su Davor Tolja i Vlado Simčić Vava, a u razgovoru prije otvorenja, koji će moderirati kolumnist portala Torpedo media Velid Đekić, sudjelovat će direktor Muzeja za umjetnost i obrt, Miroslav Gašparović i kustosica izložbe, Jasminka Fučkan.

– Izložba Bachrach & Krištofić: Dizajn & Fotografija prikazuje presjek njihovog dugogodišnjeg djelovanja koji ih svrstava u klasike hrvatskog grafičkog dizajna. Nakon što je premijerno postavljena i otvorena 2016. godine u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt, ova retrospektivna izložba sada gostuje u Rijeci, gradu u kojem je par Bachrach&Krištofić ostvario nekoliko uspješnih suradnji s glazbenom scenom. Stoga će se uoči otvorenja izložbe, odnosno u 18 sati, održati uvodni razgovor na temu „Doprinos vizualnog u brendiranju glazbe”, a kao goste najavljujemo Bachrach&Krištofić, Denis&Denis, Laufe i druge, uz moderatora Velida Đekića, kazali su organizatori, napomenuvši kako će izložba ostati otvorena do 27. ožujka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!