Odbojkašica OK Grobničana Vita Orlić ostaje na posudbi u ŽOK Enna Vukovaru

Odbojkašica OK Grobničana Vita Orlić ostaje na posudbi u ŽOK Enna Vukovaru

Foto: ilustracija

U OK Grobničanu su zadovoljni što Vita Orlić napreduje te se nadaju da to znači da je ova mlada srednja blokerica sve bliže nacionalnoj selekciji.

Čavle – Igračica Odbojkaškog kluba Grobničan, Vita Orlić, svoju će karijeru i iduće natjecateljske sezone nastaviti na posudbi u ŽOK Enna Vukovaru, priopćili su iz njezinog matičnog Kluba. Dogovorom između klubova o posudbi, Vita Orlić tako ostaje uz suigračice iz Vukovara već drugu sezonu za redom.

Dvadesetogodišnja Vita Orlić nekadašnja je kadetska reprezentativka, a u ovoj sezoni odigrala je značajnu ulogu u vukovarskom klubu te je svojom igrom značajno doprinijela postignutim rezultatima Enne Vukovar. U OK Grobničanu su zadovoljni što njezino napredovanje pokazuje i njezina statistika tijekom svih odigranih utakmica te se nadaju da to znači da je ova srednja blokerica sve bliže nacionalnoj selekciji.

Nakon upravo završene sezone i zadnje utakmici protiv OK Poreča, igračice su dobile kratkotrajan odmor, nakon kojega će nastaviti trenirati do kraja lipnja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!