Odgođen plivački maraton “Kupom uzvodno”, Festival rekreacije nastavlja se u nedelju na Platku

Festival rekreacije u nedjelju se vraća na Platak gdje će se održati streličarstvo, jahanje konja, disc golf i još mnoge druge aktivnosti

Rijeka – Jučerašnja najava vikend događanja Festivala sportske rekreacije ipak je dobila izmjenu i to zbog vrlo opravdanih razloga. Organizator 18. Međunarodnog plivačkog maratona “Kupom uzvodno” Udruga Kupa, poslala je priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

– 16. Međunarodni plivački miting “Kupom uzvodno”, koji se trebao održati ove subote 8. kolovoza 2020. godine u Brodu na Kupi, odgađa se zbog povišenog vodostaja rijeke Kupe i njezine vrlo niske temperature (8 stupnjeva). Novi termin je 16. kolovoza 2020. godine (nedjelja) na istoj lokaciji (Gusti laz 1,5 km uzvodno od Broda na Kupi) s početkom u 13 sati.

Veselimo se da se ipak ovog ljeta plivački družimo na našoj Kupi, stoji u priopćenju Udruge Kupa.

Festival će se tako nastaviti u nedjelju 9. kolovoza, kada se vraća u svoju bazu – na Platak i to sa “Sportsko – rekreativnim programom u prirodi” koji se realizira u suradnji s KŠR Gorovo. S početkom u 11 sati, na Platku će sve poklonike boravka i aktivnosti u prirodi čekati brojne aktivnosti pa će tu biti streličarstvo (u suradnji sa SK Ajkule Rijeka), jahanje konja (Ranč Angeli Bregi), disc golf, gađanje mete, kuglanje, rušenje čunjeva, bacanje kolutova, mini streličarstvo, hokej i izuzetno popularni mini golf, a bit će tu i Decathlon zona sa prezentacijom različitih sportova. Dakle, još jedan dan bogat sadržajima koji u kombinaciji s ljepotama Platka i ugodnim temperaturama jednostavno zove na sudjelovanje.

Podsjetimo, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije tijekom cijelog ljeta priprema brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života. “Festival sportske rekreacije Platak 2020 ” je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja te je nastavljen brojnim programima koje organiziraju Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ,

Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji s partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

Za sve informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti putem telefona na brojeve 091/ 42 00 650 i 095/ 91 74 666 i na e-mail: sportzasve.pgz@gmail.com.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!