Odgođena HERItage konferencija održat će se online sredinom lipnja

Odgođena HERItage konferencija održat će se online sredinom lipnja

Arhiva

Zbog pandemije koronavirusa, izvorna trodnevna konferencija s više od 300 govornika održat će se u obliku četiri video sesije kroz četiri dana uz reducirani program, ali s mogućnošću uključivanja velikog broja sudionika

Rijeka – Sveučilište u Rijeci, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja u okviru predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU, organizira video konferenciju „The Role of Cultural Heritage in Socio-Economic Development and Preservation of Democratic Values – HERItage“ koja će se održati od 15. do 18. lipnja 2020. na platformi Zoom.

Konferencija, koja se u svojem izvornom obliku trebala održati od 11. – 13. ožujka 2020., financira se sredstvima Europske unije iz programa „Obzor 2020.”

Zbog pandemije koronavirusa, izvorna trodnevna konferencija s više od 300 govornika održat će se u obliku četiri video sesije kroz četiri dana uz reducirani program, ali s mogućnošću uključivanja velikog broja sudionika.

Detaljnije informacije o video konferenciji, uključujući i program, možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici.

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno je registrirati se na poveznici, najkasnije do 7. lipnja 2020. godine.

Nemojte propustiti ovu izvrsnu priliku sudjelovanja na video konferenciji na kojoj će prisustvovati i predstavnici Europske komisije, dužnosnici i donositelji politika, znanstvenici i stručnjaci u ključnim temama konferencije te ostali relevantni dionici.

Za sva pitanja možete se obratiti tajništvu konferencije putem e-adrese heritage@uniri.hr.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!