ERSTE AD

OK knjižnica, OK zajednica: predavanje i razgovor s Jadrankom Boban Pejić o budućnosti hrane

Ako netko zna kako izgleda zdrava otpornija budućnost to je ona, a naš ciklus “OK knjižnica, OK zajednica” prava je platforma za razgovor o takvim temama, najavljuju iz Knjižnice.

Rijeka – U utorak, 19. listopada u 18 sati u Ogranku Trsat Gradske knjižnice Rijeka održat će se susret s Jadrankom Boban Pejić.

Jadranka Boban Pejić jedno je od ključnih imena prirodne prehrane u Hrvatskoj. Više od dvadeset pet godina vodi različite programe edukacije te je autorica brojnih članaka i stalna suradnica nekoliko domaćih časopisa, televizijskih priloga i emisija. Jadranka i njen suprug Zlatko pioniri su zdravih stilova življenja, promicanja organskog uzgoja i ekološkog pristupa u svakodnevnom življenju te su zajedno održali brojne tečajeve u svim većim gradovima u Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama.

Rezervacije mjesta na susretima su obvezne i primaju se na mail prijave.programi@gkri.hr.

-Autorica je kuharica Žitarice, Alge, Proljeće, Ljeto, Jesen, Zima, Bez glutena, Supernapitci, Prirodno i slatko, Prirodno bez glutena te priručnika Za bebe i djecu 1, Za bebe i djecu 2, i koautorica knjige Hrana za život. Ako netko zna kako izgleda zdrava otpornija budućnost to je ona, a naš ciklus “OK knjižnica, OK zajednica” prava je platforma za razgovor o takvim temama, najavljuju iz Knjižnice.

Programski ciklus imena “OK knjižnica, OK zajednica” u kojem OK simbolizira pojam “otporne knjižnice” posvećen je osnaživanju zajednice i pojedinca u kontekstu izazova suvremenosti i budućnosti na najrazličitijim područjima života – psihološkom zdravlju, urbanističkom razvoju, tehnološkim revolucijama…Sadržaji programa usmjereni su prema novome, progresivnom i budućnosti s ciljem učenja, inspiriranja i usmjeravanja prema konkretnim akcijama.

Financijsku podršku projektu “Otporna knjižnica za kvalitetniju zajednicu” koji je dio obilježavanja 2021. kao Godine čitanja pružilo je Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu kroz program American Cornera.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }