Općina Čavle izradila aplikaciju namijenjenu turistima

Riječ je o mobilnoj aplikaciji koja omogućuje dionicima u turističkom sektoru rješavanje izazova turista/gostiju za jednostavnim pronalaskom autentičnih kulturno-turističkih proizvoda i usluga, kako na području lokalne zajednice tako i mnogo šire.

Čavle – Turistička zajednica Općine Čavle je u suradnji sa firmom „Guide for you” izradila aplikaciju namjenjenu turistima koji borave na tom području. Aplikacija se može preuzeti putem QR koda, a nudi sve potrebne imformacije o sadržajima i događanjima na području Općine Čavle. Aplikacija je dostupna na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku a više informacija donosimo u nastavku.

Aplikacija GUIDE for YOU sadrži sve elemente generatora daljnjeg rasta atraktivnosti i konkurentnosti svih dionika uključenih u turistički sektor. Riječ je o mobilnoj aplikaciji koja omogućuje dionicima u turističkom sektoru rješavanje izazova turista/gostiju za jednostavnim pronalaskom autentičnih kulturno-turističkih proizvoda i usluga, kako na području lokalne zajednice tako i mnogo šire.

Iskustva potvrđuju, kada omogućite turistima pristup informacijama po kojima će moći samostalno skrojiti doživljaje za vrijeme boravka koja ispunjavaju njihova očekivanja – povećava se zadovoljstvo gosta, a ono je upravo proporcionalno zadovoljstvu vlasnika smještajnog objekta. S porastom broja zadovoljnih gostiju, raste i broj noćenja, a isto tako i vanpansionska potrošnja.

Ovo su samo neke od prednosti Guide for YOU aplikacije:

  • Čuva goste/turiste od lutanja i gubljenja vremena na istraživanje i prikupljanje svih informacija od njihovog interesa – gosti će imati sve potrebne i provjerene informacije na jednom mjestu.
  • Stvara odličnu priliku da se impresioniraju gosti u lakšem odabiru i pronalasku interesa za vrijeme boravka, čime im se omogućuje stvaranje ili kreiranje boravka prema vlastitim željama.
  • Povećava vidljivost skrivenih i manje skrivenih destinacija koje ostvaruju želje turista i nude mu upravo ono što turist priželjkuje, ono što želi osjetiti i okusiti – zdravstvena usluga, putovanje, OPG sa ekološko uzgojenim proizvodima, gastronomska ponuda…
  • User-friendly – softversko sučelje GUIDE for YOU jednostavno je za korištenje (“prijateljsko“), omogućuje brz i jednostavan pristup informacijama, do kojih lako može pristupiti čak i prosječni korisnik mobilnih uređaja.
  • Sprječava jezičnu barijeru jer svi podaci mogu biti prevedeni na nekoliko jezika, te se jednostavnim odabirom mijenja kompletno sučelje odabranog jezika (ENG, DE, IT, FR …..)

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }