Općina Jelenje prva u Hrvatskoj organizirala izdavanje propusnica putem online aplikacije

Postupak izdavanje propusnica ubrzava aplikacija koju je već prvog dana kreirala bakarska tvrtka Creative Media, a putem koje se direktno online šalju potrebni podatci za izdavanje propusnice i nadležni Stožer civilne zaštite u svega par klikova rješava taj zahtjev

Dražice – Kako su javili iz Stožera civilne zaštite Općine Jelenje svi zahtjevi mještana putem nove aplikacije uspješno su obrađeni. U jednom danu stiglo tri stotine zahtjeva.

– Do 11 sati obrađeni svi zahtjevi za ishodovanje PROPUSNICE koji su stigli u našu novu aplikaciju. Samo jučer stiglo je gotovo 300 zahtjeva. Nemamo zaostataka, te odmah rješavamo nove zahtjeve koji neprestano stižu. Hvala djelatnicima, civilnom stožeru i IT podršci. Lijepo je biti prvi u Hrvatskoj i dobro funkcionirati u ova krizna vremena – kazao je na svojem Facebook profilu Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.

Podsjetimo, Stožeri civilne zaštite u gotovo svim gradovima i općinama diljem Hrvatske tijekom utorka bili su zatrpani brojnim zahtjevima građana za izdavanjem propusnice za napuštanje mjesta prebivališta kako bi mogli skrbiti i svojoj djeci ili starijima, odnosno ići u nabavku hrane i potrepština. Cijeli taj postupak ubrzava aplikacija koju je već prvog dana kreirala bakarska tvrtka Creative Media, a putem koje se direktno online šalju potrebni podatci za izdavanje propusnice i nadležni Stožer civilne zaštite u svega par klikova rješava taj zahtjev. Općina Jelenje prva je implementirala sustav koji se u praksi pokazao izuzetno koristan i brz.

– Kako na dan stiže nekoliko stotina zahtjeva naših sumještana, Općina Jelenje odmah je digitalizirala sustav. Nakon što se odobri zahtjev, digitalna propusnica automatski stiže na e-mail korisnika. Brzo, jednostavno i efikasno – kazao je Dino Piljić, načelnik Stožera civilne zaštite Općine Jelenje, dodajući da mještani Propusnicu uvijek moraju kod sebe, a nadležnoj osobi pokazuju istu putem mobitela ili se e-mail isprinta na papir.

Propusnica za napuštanje Općine Jelenje u pravilu vrijedi 30 dana a možete je zatražiti na sljedećoj poveznici.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!