Tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Općina Kostrena dijeli božićnice mještanima starijim od 65 godina

Do 6. prosinca korisnici mogu zatražiti isplatu božićnice na tekući račun

Kostrena - Mještani Kostrene stariji od 65 godina, njih nešto više od tisuću, neovisno o cenzusu i statusu umirovljenika dobit će božićnicu Općine Kostrena u iznosu od 400 kuna. 

Podjelu božićnica vršit će članice Odbora za socijalnu i zdravstvenu skrb Općine Kostrena u Sportskoj dvorani Kostrena, od 8. do 12. prosinca 2021. godine od 9 do 13 sati u prostoru biljetarnice na sjevernom ulazu u dvoranu, čijim šalterima korisnici mogu pristupiti s vanjske strane zgrade pa nije potreban ulazak u zatvoreni prostor.

.-Do 6. prosinca korisnici mogu zatražiti isplatu božićnice na tekući račun. Za isplatu božićnice na račun potrebno je dostaviti popunjen i vlastoručno potpisan obrazac zahtjeva koji je se može preuzeti na mrežnim stranicama Općine Kostrena. Zahtjevu je potrebno priložiti presliku (ili fotografiju) osobne iskaznice i bankovne kartice ili drugog dokumenta s vidljivim brojem računa, ističu iz Općine.

Tražena dokumentacija se može dostaviti e-mailom na kostrena@kostrena.hr, poštom ili ubacivanjem u poštanski sandučić na pročelju zgrade Općine Kostrena na adresi Sv. Lucija 38, 51221 Kostrena.

Ovo je tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane. Kreni od početne stranice.