Općina Kostrena nagradila najbolje sportašice i sportaše u 2019. godini

Kostrenski sportaši su u protekloj godini postigli brojne uspjehe na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima na čemu su im čestitali vodeći ljudi Općine i kostrenskog sporta

Kostrena – Iako je slijedom preporuka Stožera civilne zaštite izostala tradicionalna svečanost, jučer su u Vijećnici Općine Kostrena dodijeljene godišnje nagrade najuspješnijim sportašicama, sportašima i sportskim klubovima u 2019. godini, a na dodjeli su bili samo dobitnici i po jedan predstavnik kluba. Kostrenski sportaši su u protekloj godini postigli brojne uspjehe na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima na čemu su im čestitali predsjednik Općinskog vijeća Općine Kostrena Dražen Soldan, predstavnici Sportske zajednice Općine Kostrena i Odbora za sport i tehničku kulturu Općine Kostrena te općinski načelnik Dražen Vranić koji je tom prilikom poručio:

„ Željeli smo vam odati priznanje za sav uloženi trud, rad i postignute rezultate u protekloj godini. Uvjeren sam da će i ova godina biti uspješna i da će se kostrenski sport i ubuduće zadržati na ovako visokoj razini“.

Najuspješnijom sportašicom godine do 18 godina proglašena je Ana Jović iz Kickboxing kluba Sušak, a najuspješnijim sportašem do 18 godina Diego Aldin iz Kickboxing klub Bura. Najuspješniji među seniorima bili su Ana Petrović iz Kluba podvodnih aktivnosti Kostrena i Mateo Vukušić iz Športsko ribolovnog društva Kostrena.

Naslov najuspješnije muške sportske ekipe do 18 godina pripao je Klubu podvodnih aktivnosti Kostrena dok su najuspješnije među ženskim sportskim ekipama bile juniorke Odbojkaškog kluba Kostrena. Najuspješnija muška seniorska ekipa bili su jedriličari Milko Volarić i Dean Pavlak iz Jedriličarskog kluba Galeb.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!