Ostanite doma i putujte virtualno: World Traveler’s Bar dovodi Damira Vujnovca i Glas iz Sahare – online i live

Čut ćete od Damira kako izgleda svakodnevni život u izbjegličkom kampu gdje temperature u 24h variraju i do 50°C, kako je kad se saharski pijesak uvuče u svaku poru, čemu se raduju djeca naroda Saharawi, čime se bave odrasli, kako je živjeti  među njima i sa njima i koja je to njihova zaboravljena priča, kazali su iz World Traveler putničke agencije.

Rijeka – Nedostaju vam putovanja u ovo #ostajemdoma vrijeme? Vašem nemirnom duhu najteže je palo mirovati na jednom mjestu, ali u situaciji u kakvoj se nalazimo, zdravlje nam svima ipak mora biti na prvom mjestu. Pronašli smo rješenje za sve vas ovisnike o putovanjima, kazali su iz riječke putničke agencije World Traveler  koja je odlučila svoja putopisna druženja World Traveler’s Bar preseliti u prostranstva interneta i organizirati svoje prvo ONLINE & LIVE putopisno druženje.

 Već sutra, u srijedu 1.travnja od 19 imat ćete prilike virtualno putovati u društvu strastvenog putnika Damira Vujnovca, koji se uključuje LIVE na Facebook stranici World Traveler’s bar.

– Svojim inspirativnim pričama i nesvakidašnjim iskustvima, Damir će vas preseliti u Zapadnu Saharu, među krupne oči i široke osmijehe zaboravljenog naroda Saharawi. Narod je ovo koji već više od 40 godina živi u izbjegličkim kampovima, ovisan o donacijama vode i hrane, stotinama kilometara udaljen od vegetacije, ali i narod s 90 posto pismenih, gdje vrtići i škole funkcioniraju uz entuzijazam pojedinaca i između čijih izbjegličkih kampova se trči Sahara maraton.

Upravo je taj maraton bio povod susreta Damira Vujnovca s narodom Saharawi, susreta koji je, ispostavit će se, izrastao u povezanost za cijeli život, pretočen u emotivni i inspirativni projekt Glas iz Sahare. Čut ćete od Damira kako izgleda svakodnevni život u izbjegličkom kampu gdje temperature u 24h variraju i do 50°C, kako je kad se saharski pijesak uvuče u svaku poru, čemu se raduju djeca naroda Saharawi, čime se bave odrasli, kako je živjeti  među njima i sa njima i koja je to njihova zaboravljena priča, kazali su iz World Traveler putničke agencije.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }