Ostrogović: Butković je u svom mandatu učinio više za Rijeku nego SDP otkako je samostalne Hrvatske

Bez Vas dragi članovi ništa neće biti moguće, zato Vas pozivam da se uključite u rad gradske organizacije HDZ-a i pomognete u izgradnji jedne nove Rijeke. Rijeke znanja i ideja. Vrijeme je za promjene u Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji. Zajedničkom suradnjom u nove pobjede, kaže novi predsjednik riječkog HDZ-a. 

Rijeka – Voljom članica i članova riječke organizacije najjače stranke u Hrvatskoj sinoć sam izabran za predsjednika gradske organizacije i potpredsjednika županijskog odbora. Velika je to čast, privilegija i odgovornost jer pred nama tek predstoje izbori. Riječki HDZ sinoć je dobio novu energiju. Energiju koja će uskoro pokrenuti naš “Grad koji teče”, poručio je novi predsjednik riječkog HDZ-a Josip Ostrogović.

Zahvaljuje se svim članovima i članicama koji su izašli na unutarstranačke izbore, s posebno onima koji su podržali njegovu kandidaturu.

– Izbori su provedeni prema demokratskim načelima, a moj protukandidat i dugogodišnji suradnik Kristjan Staničić i ja nastavit ćemo zajedno raditi za Rijeku i domovinu Hrvatsku. HDZ će pod mojim vodstvom nastaviti politiku koju provodi Andrej Plenković, europsku i uključivu. Nastojat ćemo u svoj rad uključiti što više mladih i obrazovanih ljudi koji će jednog dana nastaviti stvarati bolju Rijeku i bolju Hrvatsku. Kao i do sada, nastavljam izvrsnu suradnju s jednim od najuspješnijih ministara Oleg Butković koji je u svojemu mandatu za Rijeku učinio više nego SDP otkako je samostalne Hrvatske, poručuje Ostrogović.

– Bez Vas dragi članovi ništa neće biti moguće, zato Vas pozivam da se uključite u rad gradske organizacije HDZ-a i pomognete u izgradnji jedne nove Rijeke. Rijeke znanja i ideja. Vrijeme je za promjene u Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji. Zajedničkom suradnjom u nove pobjede, kaže novi predsjednik riječkog HDZ-a.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!