Otkačeni Riječani dolaze u ‘Večeru za 5 na selu’: Od poznate cro dance zvijezde Nikite do modernog gurua

Otkačeni Riječani dolaze u ‘Večeru za 5 na selu’: Od poznate cro dance zvijezde Nikite do modernog gurua

Foto: RTL

Riječke epizode, osim po činjenici da Rijeka nije “na selu”, bit će zanimljive i po kuharima-amaterima među kojima se izdvaja nekadašnja velika zvijezda domaće dance scene Nikolina Ivošević – Nikita.

Rijeka – RTL-ov kulinarski show seli se u Rijeku i okolicu, gdje će petero zanimljivih kandidata pripremati nešto modernija jela. Naime, svi kandidati vode iznimno zdrav i aktivan život te su ili vegani ili vegetarijanci.

– Riječki tjedan bit će poseban po mnogočemu, stoga ne smijete propustiti nove epizode, poručili su s RTL-a u najavi novog tjedna gledane “kulinarske” emisije. Riječke epizode, osim po činjenici da Rijeka nije “na selu”, bit će zanimljive i po kuharima-amaterima među kojima se izdvaja nekadašnja velika zvijezda domaće dance scene Nikolina Ivošević – Nikita.

– Riječku pjevačicu i glumicu Nikitu nije potrebno previše predstavljati s obzirom na to da je ona ‘žarila i palila’ Hrvatskom dance scenom tijekom devedesetih te je poznata po svom raskošnom vokalu. Glazbom se bavi preko 30 godina, a preko 10 godina je glumila u kazalištu Komedija. Osim što voli pjevanje, ples i glumu, Nikita obožava kuhati pa se zato prijavila u show ‘Večera za 5 na selu’, ali i kako bi promovirala vegansku prehranu. Osim navedenih zanimanja, Nikita se bavi tarotom i iscjeliteljstvom. Ova zanimljiva i pomalo ekscentrična umjetnica svojim će gostima prirediti nekoliko iznenađenja za večerom, stoga se taj show nikako ne smije propustiti, javili su s RTL-a.

Sve sudionike emisije potražite na stranicama RTL-a.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!