Otkazan premijerni nastup Damira Imamovića u Rijeci

Koncert je dio programa Povratak imaginacije kojeg Kulturtreger organizira kao dio projekta Europske prijestolnice kulture, programskog pravca Kuhinja različitosti, a mjesto izvedbe je jedinstveno Art-kino Croatia

Rijeka – Nažalost, uslijed novonastale situacije oko COVIDa-19 premijerni koncertni nastup Damira Imamovića u Rijeci je službeno otkazan.

Povrat za kupljene ulaznice je moguće ostvariti do 8.6.2020. i to:

  • za ulaznice kupljene preko sustava ulaznice.hr direktno preko navedenog sustava
  • za ulaznice kupljene na blagajni Art-kina, gotovinom ili karticom, povrat se može izvršiti na blagajni Art-kina u gotovini, od ponedjeljka do petka, od 10h do 14h

Podsjetimo, koncert je dio programa Povratak imaginacije kojeg Kulturtreger organizira kao dio projekta Europske prijestolnice kulture, programskog pravca Kuhinja različitosti, a mjesto izvedbe je jedinstveno Art-kino Croatia. Uz Damira Imamovića kvartet čine, legendarni basist Greg Cohen (Tom Waits, Jon Zorn…), Derya Türkan na kemencheu (instrument vrlo nalik guslama) i virtuozna violinistica Ivana Đurić.

Uz nadu da će se situacija stabilizirati i omogućiti realizaciju nastupa u budućnosti pozivamo Vas da podržite rad Damira Imamovića i pratećeg benda. Naime, hvaljeni album “Singer of Tales” (izdavača Wrasse Records) moguće je streamati, kupiti ili naručiti na: Spotify, Amazon, Deezer, iTunes, Apple Music platformama, a fizičku kopiju naručiti na https://bit.ly/2YMFysq.

Povratak imaginacije je organiziran u partnerstvu s Art-kinom Croatia i Distune promotion iz Rijeke. Program je dio festivala Revija malih književnosti kojeg Kulturtreger provodi u sklopu projekta Vektori kolektivne imaginacije s partnerima Multimedijalnim institutom, Kontrapunktom, Kuda.org, Glänta i Berliner Gazette uz potporu programa Kreativna Europa Europske unije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!